Miért sír sok pasi, hogy milyen válogatósak a csajok mikor mi pasik is ugyanúgy válogatunk, és ez így van rendjén?
Vegig olvastam az egészet és a felyem fogom a sok hülyeségen.
Nem százalékolni kellene meg a másik nemet le ugatni. Vanak sok féle emberek mindenki más és mindenki egy másik szemelyiség.
A fiúk részéről egyet értek abban, hogy bunkók lettek, beszolnak úgy hogy végig sem gondolják mennyire meg sértette a lelkét a bizonyos személynek.
A teljesen átlagos lányokra gondolván, (mint pl én is)a jobb fajtából valók akikel eddig beszélgetem a többségének nem az számított, hogy milyen autója van vagy van e munkálya vagy ilyesmi. Hanem az érzelmeket helyezték elöre.
Jó a munka, kocsi, ház is fontos de az már kortól függö. Ha már 30 körül vanak és a pasinak nincs saját lakása na az már gáz, de ilyen fiatalabb tetnelküli kapcsolatoknál ezeknek nics annykora jelentőségük.
Én magam is egy egyszerű teljesen hétköznapi lány vagyok, nem mondom magam szépnek, de csúnyának sem tartom magam, mert az butaság lenne. De én tudom, hogy milyen fiúval áljak szóba, mert persze egy kigyurt izomagynak vagy egy magát nagyra tartó, "túl szép" pasinak úgy sem kellenék és egy éjszakás kalandra meg nem vagyok vevő.
17L
Végig olvasva a hozzászólásokat, nagyon csalódott vagyok az emberekben. Elszomorít, hogy mindenkit elvakít egy bizonyos berögződött felfogás. Aláírom nagyon ritka a normális, rendes lány és fiú is a mai világban, de attól, hogy valaki nem találkozott még velük, az nem azt jelenti, hogy nem is léteznek. Mire jó ez az általánosítás? "Úgy sincs olyan nő, a férfiak így úgy..." Felülkéne már emelkedni ezen a szinten és értelmesebben hozzá állni a dolgokhoz. Ezek az emberek sose fognak megfelelő partnert találni így, mert mindig velük van ez a szemlélet és egyből ráakasztják a másik nemre. Mindenki úgy választ párt, ahogy szeretne, de esélyt kéne adni neki, hogy bizonyítson, mielőtt egyből lesz ítélve olyan tulajdonságok alapján, amikkel talán nem is rendelkezik.
23/L
Kérdező te nem vágod a lényeget egyedül. Ugyanaz??
Szóval te elmész egy szórakozóhelyre, akkor ott 4-5 lány körülötted legyeskedik egész este,nyomják a szövegüket, mindegyikük meghív egy ingyen piára, és a végén egy 6.-al fogsz lelépni,mert aki éjjel háromkor toppan be,látszólag jól szituált csinos lány, villany felkapcsolódik a fejedben, ő az... hazamész vele az Audi A 8-al, a remek kis Amerikai konyhás házikóba,ott jól megkefélteti magát veled és onnantól ő a csajod. Igen nálunk pasiknál is így szokott működni én sem értem miért sírnak itt sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!