Miért sír sok pasi, hogy milyen válogatósak a csajok mikor mi pasik is ugyanúgy válogatunk, és ez így van rendjén?
Általánosítás, általánosítás mindenhol!:D
Én nő vagyok, de némiképp egyetértek a pasikkal. Rengeteg idióta liba van a világon. De őszintén srácok, azért az látszik is egy csajon, ha flegma p.csa! Ha szerényebb csajhoz mennétek oda, ő nem beszélne így veletek. Ezzel nem azt mondom, hogy a srácok hibája, hogy a csajok ilyenek, de akkor nem őket kellene megkörnyékezni.:)
"De őszintén srácok, azért az látszik is egy csajon, ha flegma p.csa! Ha szerényebb csajhoz mennétek oda, ő nem beszélne így veletek."
Sajnálom, de ebben tévedsz! Manapság már nem ilyen egyszerű. volt, hogy próbálkoztam egy munkatárs csajnál, aki teljesen normálisnak tűnt, csak amikor kiderült, hogy barátnőnként is érdekelne, akkor változott meg teljesen és valami hihetetlenül hülye p... lett belőle.
Bemásolom a véleményem erről az egészről mert már hasonló másik kérdésnél kifejtettem a véleményem.Nos itt van:
A hölgyek a bunkó,buta,izmos kigyúrtakért vannak oda általában.Mert ők rosszfiúk és az elvileg kihívás a nő számára.Azonban a nők ugye őket szeretnék,ezek általában mivel tudatában vannak annak,hogy ők sokfélét megkaphatnak nőből,ezért nem is akarnak komolyat tőlük,hiszen bármilyen az övék lehet.Ekkor jönnek ezek a szövegek,hogy jajj bunkó pasik. De egy normális,értelmes sráccal nem kezdene,mert az szerinte nem kihívás,lúzer stb. Itt a gond,és a másik nagy gond az ideál meg az álomkép.Azt hiszik majd jön a szőke herceg a lovon,addig meg mindenkit lekoptatnak maguk körül.Jobb lenne,ha kicsit jobban megismernék a srácokat a hölgyek,és nem elküldeni egyből,mert éppen ő nem kigyúrt vagy nem csak megdugni akarja éppen.A másik nagy probléma a nők egekig magasztalása,ez pedig a férfi-nő arányok miatt alakult ki.Egy nőnek sokkal könnyebb dolga van ismerkedés szempontjából,hiszen őket nap mint nap megkeresik a hím egyedek és felajánlkoznak neki.A srácoknak viszont teperni kell mindegyik esetben,hogy hátha összejön valamelyik.És tudjátok mikor az embert már nagyon sokszor visszautasítják persze,hogy csökken az önbizalma,hiszen nem sikerül nekik sorozatosan valami fontos az életükben.És az ilyenek már persze nem mernek sokszor odamenni egy hölgyhöz,hiszen fogalma sincsen van-e esélye és a további csalódások egyre mélyebbre és mélyebbre lökik a személyt,akivel ezek történnek.Ez egy végtelen vita igazából,hiszen van akinek könnyű ismerkednie nagyon,és ő sosem fogja azt átérezni és megérteni,mint akinek sorozatos kudarcai vannak és nem jönnek össze a dolgai.A lányok pedig azért elutasítóbbak,mert náluk még akinek nem is előnyös annyira a külső és belső adottságok,az is talál magának párt,míg a srácok között nagyságrendekkel nagyobb létszám az,aki nem talál magának valakit,vagy csak ritkán talál.
23. Ez is egy gagyi általánosító válasz volt, és kibúvó a változás alól. Nem csak másba kell keresni a hibákat, hanem önmagunkban is. És ezért tart ott a világ ahol, régebben nem volt ennyi nyámnyila alak, és ez a felfogás terjeng, mint egy fertőzés. Ha egy kicsit pozitívan gondolkoznátok akkor több sikert érnétek el, csak legyetek férfiak.
Ez is egy baromság, hogy a legtöbb nő a buta kigyúrtakért van oda, mert az utcán is alig látok kigyúrt pasikat, párban meg még ritkábban. Én láttam már egy kövér 150 kg körüli pasit egy tök csinos vékony lánnyal, és nem is látszott rajta, hogy egy gazdag pasas, csak szerintem szart bele mindenbe, és elkezdett férfiként viselkedni. Ez a titok nyitja, hogy az élethez felkel nőni, és férfiként kell viselkedni.
A kinézet felül ír mindent!
A nők hiúbbak mint a férfiak,legyen szó bármiről még ha sima barátságról is van szó.
(mostantól várok hátha bekopog egy Nő az ajtón.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!