Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért sír sok pasi, hogy...

Miért sír sok pasi, hogy milyen válogatósak a csajok mikor mi pasik is ugyanúgy válogatunk, és ez így van rendjén?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem, hogy egy pár hím nemű egyed, miért megy bele a nemek harcába, amikor mi is hasonlóan választjuk ki a megfelelő partnert, aztán meg ha szánalomból összejön egy nem megfelelővel meg sír a szája, hogy nem volt neki jó nője. Miért nem tud senki se türelmes lenni? Ezzel másokat is úgymond megfertőznek a negatív prédikálásukkal!
2013. szept. 13. 22:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy a nő választ, de a pasi meg azt választja ki, hogy kire hajt rá. Innen meg visszatérünk a kérdező által bemutatott kiinduló pontra. Elég itt a gyakorin a srácok válaszait nézni a "szép vagyok?"-lányképekre. (Nem negatív értelemben) átlagos lányokra olyanokat írnak, hogy fogom a fejem (bányarém, bottal sem piszkálná meg, ocsmány... ha vkinek már egy picit vastagabb a szemöldöke, akkor már Brezsnyev...). De való életben is hallok olyanokat, hogy... leszólnak azért csajt, mert túlzottan látszanak a lábán a szőrtüszők...

És nem azt akarom ezzel mondani, hogy a lányok közül nincs ugyanilyen felszínes, mert van. De azért a férfiaknak (?) sem kéne itt picsogni meg úgy beállítani, mintha ők lennének a szentek. Annyival van nehezebb dolguk, hogy ők a képükbe kapják az elutasítást a legtöbb esetben. De mondjuk egy kevésbé szép lányként mondom, hogy én is rengeteget szenvedtem azért, mert idegenek beszóltak, hogy ronda vagyok meg kövér, meg hogy majd' 23 éves koromig nem találtam senkit (max. mindenféle beteg alakot, akik csak szexet akartak... a legtöbb alkesz csöves volt meg nagyapám korú kb.). De legalább én nem kollektíven a férfinemet hibáztattam ezért.

2013. szept. 13. 22:41
 12/40 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem tudnak egyesek tullépni a visszautasitasokon,

Tudod miért?!Mert annyira a lelkükbe gázolnak!Persze,hogy elhiszik hogy csúnyák és nem kellenek senkinek

2013. szept. 13. 22:42
 13/40 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező, végre valaki, aki nem csak a csajokat szidja, hanem átlátja az egészet. : ) Köszi, feldobtad a napom : )

Hogy válaszoljak is: mindenki ugyanúgy válogat és a neki tetsző almát fogja elvenni a kosárból. A fiúk is, meg a lányok is. Szóval valóban fölösleges a sok picsogás.

És a türelem a másik. Simán ki lehet várni a megfelelő partnert. Egy kapcsolat nem fordítja ki a világot a sarkaiból és nem is a legfontosabb dolog, szóval nem kell mindenkinél bepróbálkozni, csak ha tényleg úgy érzi az ember.

20/L

2013. szept. 13. 22:58
 14/40 A kérdező kommentje:
Jól mondod! :)
2013. szept. 13. 23:16
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nők nem egyszerűen válogatnak, hanem flegmák, bunkók és ócsárolnak. Sajnos mert kinéznek valahogy, simán megtehetik hogy akár natív rosszindulatból is azt küldenek el a halál fszára akit akarnak. És meg is teszik...
2013. szept. 14. 02:10
 16/40 anonim ***** válasza:
76%

Na felvázolok egy hasonlatot:

Általános elvárások:

Fiú elvárásai: a lány legyen csinos, aranyos, ne legyen kövér, ne legyen bunkó, legyen igényes(tiszta,szörtelen)

Lány elvárásai leröviditve: a fiú nézzen jól ki, legyen tökös, legyen igényes (tiszta, szörtelen, jó séró, fit, jó ruhák, humoros, jó dumájú....), ne lakjon a szüleivel(miközben a csaj a szüleivel lakik), legyen sok ismerőse, kedveljék a csajok(biztos jó pasi lehet ha kedvelik a csajszik), tudjon jól produkálni az ágyban(miközben a csaj azt se tudja, hogy kell egy pasit kielégiteni).... stb

Tehát az hogy mi pasik ugyanúgy válogatunk egyszerüen hamis kijelentés.

2013. szept. 14. 08:27
 17/40 A kérdező kommentje:

Sokan úgy beszéltek, mintha szentek lennétek. Tudom, hogy vannak nők akik csúnyán elutasítják a pasikat, de nálunk is ugyanez a helyzet, mert nálam is próbálkozott egy pár számomra nem szép lány és elég csúnyán tudattam velük, hogy ne nálam próbálkozzanak, aztán kinőttem abból a korszakból és visszagondolva eléggé megbántam ezt, és többet nem sértenék meg senkit sem.

16-s Te is egy jó nagy hülyeséget írtál, mert ismerek egypár embert, akik a szüleikkel laknak, és ebből nem csinálnak nagy gondot, sőt olyan esetről is hallottam, hogy a csajnak van saját lakása, de a párjának nem, és ebből se csinálnak galibát. Nem csak a felszínes komolytalan nőké a világ. A szex, meg számunkra is ugyanúgy fontos, mert nem jó, ha egy nő olyan mint egy fadarab. Nőjetek fel agyilag az élethez, nem könnyű dolog csak kitartás kell!

2013. szept. 14. 09:49
 18/40 anonim ***** válasza:
0%

16-os, te is általánosítasz. Az, hogy akiknél te próbálkoztál, azoknak ilyen elvárásai vannak, az nem azt jelenti, hogy minden lány ilyen. Vagy Magyarország minden csaját kipróbáltad? Ugye, hogy nem.

Az én páromnak pl. nincsen kocsija, anyjával él (az egy dolog, hogy kétszintes házban, külön lakrészen) és nem vmi gazdag. És a legtöbb lány, akit ismerek (a felszínes buta p.csákat kivéve, de az elenyésző az én ismeretségi körömben), azoknak ezek a dolgok nem számítanak. Hanem az, hogy ne legyen lekezelő, bunkó a pasi, legyen figyelmes, legyen igényes, őszinte, hűséges és intelligens. Ennyi.

2013. szept. 14. 11:21
 19/40 anonim ***** válasza:

11:21, lehet hogy a te ismeretségi körödben elenyésző azoknak a száma, de a nagy egészet figyelve 90% fölött van.

Egyébként meg nemkell az ország összes csaját végigpróbálni: ha 10 lányból 9 ilyen, az már bizonyító erejű.

2013. szept. 14. 14:39
 20/40 anonim ***** válasza:

16-os vagyok. Ha nektek muszály mindig oda irni, hogy sok csak nem minden csaj akkor csak a ti kedvetekért helyesbitek, hogy nem minden nőről beszéltem.Természetesen nem voltam minden nővel Magyarországon, meg 10%val sem.Csak abból a szembszögből beszélhetek amiket tapasztaltam, amiket tapasztaltak a haverjaim és elmeséltek nekem.

A szülőkkel élésből én se csinálok próblémát viszont volt legalább 10 csaj az életemben akik kinyilvánitották ezt a véleményüket, nem beszélve a gy. kérdezők közül is, volt egy jó pár nő aki durván elitélte ezt.

Persze hogy a világ nem áll csak felszines nőkből, adja az Isten hogy a másik táborba tartozó csajokkal találkozzak minnél gyakrabban.

Kérdező, igazad van mikor azt mondod miért nem tud senki türelmes lenni.Türelmetlenek vagyunk, jellemző a mai világra ez a "most akarok megkapni mindent" mentalitás.

2013. szept. 14. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!