Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Életetek legjobb csók-élménye?

Életetek legjobb csók-élménye?

Figyelt kérdés
Mikor, hol, kivel,stb:)

2013. szept. 13. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2008. augusztus 12. délután, Déli pályaudvar melletti parkban, a mostani szerelmemmel :)
2013. szept. 13. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Idén nyáron, Erdélyben, éjfél körül...egy helyi, nagyon kedves, okos fiúval. Sose felejtem..
2013. szept. 15. 12:08
 13/19 anonim válasza:
a párommal,egy csodás estén,mikor láttam rajta hogy igazán boldog...és h én tettem azzá..csodás érzés :))
2013. szept. 15. 12:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Egy csajjal innen a GYIK-ról. Ő csókolt meg, és azonnal beleszerettem. Szép csaj volt, kicsit idősebb is mint én (6 évvel). Nem vagyok szűzfarok és lúzer szar pasi sem.

Ő pedig egy átlagosan szép, de nagyon okos csajszi. A városligetben volt amúgy.

2013. okt. 2. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindig a legfrissebb esik a legjobban, így nem tudok dönteni :) 24F
2013. okt. 2. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Tavaly novemberben a livingroomban egy 10/10-es gimis lánnyal történt meg. Hihetetlenül jól csókolt, és azóta sem találkoztam még egy olyan csajjal aki olyan jól tudna. Így utólag már csak azt sajnálom, hogy a nevét elfelejtettem, száma pedig törlődött így esélytelen, hogy valaha is újra összefutunk :( 19/F
2013. okt. 2. 22:06
 17/19 anonim válasza:
Utolsó, téged nem Patriknak hívnak véletlenül?:D
2013. okt. 2. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Gólyatábor, egy felsőbb évessel. A tábor eleje óta kerülgettük egymást, de mivel engem az akkori barátom kísért ki nagyon látványosan az állomásra, egyikőnk se tudta mi legyen, csak lógtunk egymáson, kézen fogva mászkáltunk, ölelgettük egymást, flörtöltünk stb. Volt egy buli sátor az erdőben, a szállásrésztől elég messze. Fák között a tök sötétben jöttünk fel a bulizós részről ketten és nagyon elkezdett szakadni az eső. Fogtuk egymás kezét és szaladtunk, aztán egyszer csak megállt, kérdezett valamit, válaszoltam, erre megcsókolt. Majd fel faltuk egymást, majd lenyúztuk a másik bőrét, nagyon szenvedélyes volt és meg sem álltunk az ágyig.

Ez már jó rég volt, meg egy időben nagy férfi-fogyasztó voltam, volt összehasonlítási alapom, meg van is, de ebbe a mai napig beleborzongok, mikor eszembe jut.

2013. okt. 3. 05:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Még nem volt ilyen sajnos.

22/F

2013. okt. 11. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!