Életetek legjobb csók-élménye?
Egy csajjal innen a GYIK-ról. Ő csókolt meg, és azonnal beleszerettem. Szép csaj volt, kicsit idősebb is mint én (6 évvel). Nem vagyok szűzfarok és lúzer szar pasi sem.
Ő pedig egy átlagosan szép, de nagyon okos csajszi. A városligetben volt amúgy.
Gólyatábor, egy felsőbb évessel. A tábor eleje óta kerülgettük egymást, de mivel engem az akkori barátom kísért ki nagyon látványosan az állomásra, egyikőnk se tudta mi legyen, csak lógtunk egymáson, kézen fogva mászkáltunk, ölelgettük egymást, flörtöltünk stb. Volt egy buli sátor az erdőben, a szállásrésztől elég messze. Fák között a tök sötétben jöttünk fel a bulizós részről ketten és nagyon elkezdett szakadni az eső. Fogtuk egymás kezét és szaladtunk, aztán egyszer csak megállt, kérdezett valamit, válaszoltam, erre megcsókolt. Majd fel faltuk egymást, majd lenyúztuk a másik bőrét, nagyon szenvedélyes volt és meg sem álltunk az ágyig.
Ez már jó rég volt, meg egy időben nagy férfi-fogyasztó voltam, volt összehasonlítási alapom, meg van is, de ebbe a mai napig beleborzongok, mikor eszembe jut.
Még nem volt ilyen sajnos.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!