Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám legjobb barátja megcsókolt, mit jelent ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy hete történt. Amíg a bátyám a jogosítványát kereste a szobájában, én a barátjával ültem a nappaliban. Kérdezte, hogy még van-e barátom, mire mondtam, hogy nem, már nincs. És elmosolyodott, majd megcsókolt. :) Annyira jó volt, nem bírom kiverni a fejemből. 2 évvel idősebb, mint én.. Nem mutatott utána bármi érdeklődést, mert nem keresett, meg semmi. Viszont ma is amikor átjött, mindig a közelembe volt. Miért nem mer kezdeményezni? 16/L2013. júl. 20. 20:27
1/9 anonim válasza:
Az nem elég kezdeményezés hogy megcsókolt?
2/9 anonim válasza:
Talán aggódik, hogy a bátyád mit szólna hozzá.. Egyébként nyilván azt jelenti, hogy tetszel neki. Persze az egyáltalán nem biztos, hogy tényleg akar is tőled valamit.
3/9 anonim válasza:
Ha nem merne, nem csókolt volna meg.
4/9 anonim válasza:
Lehet,hogy bejössz neki, de lehet,hogy csak ennyi. De az is lehet,hogy a tesód miatt nem mer közeledni feléd. Ezt mêg kéne beszélni a sráccal, vagy rákérdezni amikor kettesben vagytok,hogy mi is volt az a csók. ( az ilyen kapcsolat azért nem jó mert ha talán összejönnétek, de később szakítanátok, tönkre menne a barátságuk a tesóddal! Tapasztalatból mondom)
5/9 anonim válasza:
Szerintem utál. i fiúk azért csókolunk meg lányokat mert utáljuk. Ezt nem tudtad? Na jó csak vicc.
Egyébként, nem értem. Nem elég kezdeményezés, hogy megcsókolt? Mit akarsz még? D.gjon meg helybe?
6/9 A kérdező kommentje:
5. válaszoló.. :DDDD Arc vagy, de még mekkora :) Nem, igazából csak egy visszajelzést vártam volna, ilyen nehéz? Miért csókolt meg, ha közbe nem akar semmit? o.O
2013. júl. 20. 20:38
7/9 anonim válasza:
hm.
Szerintem azt jeletni, hogy a bátyád legjobb barátja, amikor épp kettesben voltatok a nappaliban sunyin megcsókolt, hogy a tesód és a haverok ne vegyék észre aztán azóta sem mutatott semmi érdeklődést feléd.
A srác mellesleg 2 évvel idősebb mint te, de számotokra ez nem akadály.
Sőt, még ma is átment hozzátok és végig a közeledben volt!
Nagyjából ezt jeletni.
8/9 A kérdező kommentje:
hahaha vicces vagy. ahha, majdnem :DD
2013. júl. 20. 20:58
9/9 anonim válasza:
csak visszakérdeznék, mi lenne tőle kérdeznéd meg, netán beszéltél volna vele, nem vagy kicsi, szóval tudsz beszélni nem? többre mész, mint a válaszokkal, arról nem beszélve, Te tudod, eddig mi volt köztetek, de komolyan? legyél már talpraesett, hidd el nem veszi a fejedet, sőt fogod tudni hányadán álltok N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!