Életetek legjobb csók-élménye?
Figyelt kérdés
Mikor, hol, kivel,stb:)2013. szept. 13. 19:40
1/19 anonim válasza:
Házibuli, ex prosti, tudta, h kell csókolózni...
2/19 anonim válasza:
A prostik nem csókolóznak munka közben... De attól még tudhatta...
5/19 anonim válasza:
Sátorozni voltunk néhány barátommal és tetszett egy srác. Hajnalban mikor már mindenki aludt mi még beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Az volt az első csókom, 14 évesen. Sosem felejtem el.
6/19 anonim válasza:
19 voltam ex barátnőmmel az ágyon első csók egy átbeszélt délután után! Mintha feltöltődtem volna élettel. Nagyon szerelmes voltam.(sőt még mindig kicsit)
7/19 anonim válasza:
Első csók, most,augusztus 13.-án 17:20-kor.:D Egy éve ismertem egy srácot,és akkor volt a második találkozónk egy strandon.:) Életem legszebb napja volt,habár nem tartott sokáig a dolog...De nem fogom elfelejteni.:))
15/L
8/19 A kérdező kommentje:
jöhetnek még, irigyellek titeket!:D :)
2013. szept. 13. 20:12
9/19 anonim válasza:
maa :D
városba
egy lánnyal aki még csak barát
10/19 Emberek válasza:
Dunaparton volt a mostmár csak volt barátnőmmel, a késő délutáni szürkületben. akkor mindkettőnknek az volt az első, de én biztos nem fogom elfelejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!