Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik ilyen pasi?

Létezik ilyen pasi?

Figyelt kérdés
Sötét haj, magas, sportos, jóképű, humoros, kedves, népszerű- de mégsincs elszállva magától, intelligens, és legfőképp NEM UNALMAS... Van ilyen?
2013. szept. 13. 14:54
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

most kapok új gépet, a Skyrimmal fogok játszani.

http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M

Nah erre mondja valaki azt hogy unalmas!!!! :d

2013. szept. 13. 20:19
 32/36 A kérdező kommentje:
Szörnyen unalmas. Mert nem is veled történik. Akkor talán nem lenne az :P
2013. szept. 13. 20:23
 33/36 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te is a toppot akarod, hogy legyen a párod tökéletes. Mert ez majdnem a tökéletes jellem, akit te keresel. Mondjuk kimaradt egy fontos dolog még. Az pedig a SZERETET. Enélkül az egész mit sem ér!

Régebben én is azt hittem, hogy minél szebb a lány, annál értékesebb, és ez egyáltalán nem így van!

2013. szept. 13. 20:46
 34/36 anonim ***** válasza:
Az akciófilmek főhőseihez képest mindenki unalmas. A népszerű meg az elszállva magától általában eggyütt szokott járni. De miért is jó neked ha népszerű? Jó neked ha te vagy az n+1-edik csaj (ahol n erősen konvergál a végtelenhez)?
2013. szept. 13. 20:47
 35/36 anonim ***** válasza:
33-as. Egyetértek. 18-20 évesen még az ember azt gondolja, hogy a legfontosabb a szépség. Aztán azok a nők, akiket addig szépnek tartott egyik pillanatról a másikra elveszítik az értéküket.
2013. szept. 13. 20:49
 36/36 anonim ***** válasza:

biztos létezik... csak bizonyára elég kevés és valószínű elég magasak az igényei.

az hogy humoros, kedves, nincs elszállva magától, nem unalmas teljesen normális, alap dolgok! a népszerűség.. az nem tudom minek.

nekem "udvarolt" ilyen pasi és hiába mondta, hogy nincs elszállva magától mégis olyan jelzőkkel illette magát ami nem erre utalt. elég népszerű még most is és nem véletlenül nincs komoly kapcsolata, mert ha jár egy lánnyal biztos, hogy 10 másik ráhajt..

szerintem kb annyi ilyen pasi létezhet (vagy kevesebb) mint bombázó alakú lány, aki szép, kedves, vicces és okos.

mintha láttam volna, hogy valakik kritizálják a kérdező "elvárásait". igazából ha ő is feltud mutatni valamit, hasonló nőben, mint amit leírt, akkor senkinek nem lehet ellenvetése/beleszólása...

ha meg közel sincs hozzá akkor is az ő baja nem?

2013. szept. 13. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!