Létezik ilyen pasi?
Figyelt kérdés
Sötét haj, magas, sportos, jóképű, humoros, kedves, népszerű- de mégsincs elszállva magától, intelligens, és legfőképp NEM UNALMAS... Van ilyen?2013. szept. 13. 14:54
11/36 A kérdező kommentje:
Mindezekért mit kell kináljak? Ha megkapnám- hát sokmindent :P Mim kell?
2013. szept. 13. 15:00
12/36 anonim válasza:
"Nem valami kivételes tulajdonságok"
Ha nem kivételes tulajdonságok, akkor miért arra irányul a kérdésed, hogy létezik-e hasonló? Ami nem kivételes, annak a létezése - a gyakori előfordulás következtében - egyértelmű. Az intelligencia nálad már kiesett, tehát el is felejtheted az ilyen férfiakat, drágám.
13/36 A kérdező kommentje:
Édes szivem, az intelligenciámat ne itéld meg mig nem ismersz. A tulajdonságok nem kivételesek magukban, de ilyen párositásban még nem találkoztam velük.... Vagyis én még nem láttam ilyen pasit.
2013. szept. 13. 15:03
14/36 anonim válasza:
Kb. én csak nem vagyok sportos és még jóképű sem.
De ha a lány is társam a sportban akkor szívesen sportolok (futás stb.)
És egyedülálló vagyok.
15/36 anonim válasza:
Itt vagyok, írj ha van kedved.:)
19/f
17/36 A kérdező kommentje:
Ki kamu?
2013. szept. 13. 15:05
19/36 anonim válasza:
Te kérdező, meleg pasiként nem találsz ilyen palit, de erre vered...haha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!