Létezik ilyen pasi?
Figyelt kérdés
Sötét haj, magas, sportos, jóképű, humoros, kedves, népszerű- de mégsincs elszállva magától, intelligens, és legfőképp NEM UNALMAS... Van ilyen?2013. szept. 13. 14:54
22/36 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad?????? :O :P
2013. szept. 13. 15:11
23/36 anonim válasza:
Majdnem ilyen vagyok csak nem népszerű (annyira)
24/36 anonim válasza:
Pont az ellenkezője vagyok. Megfelel? :D
25/36 A kérdező kommentje:
Természetesen te kellesz nekem!!! :P
2013. szept. 13. 15:16
26/36 anonim válasza:
Az ilyen csajok tudnak elmenni életük nagy szerelme mellett mert klisékben gondolkodnak... nem a való világban.
28/36 anonim válasza:
Mit jelent neked a "NEM UNALMAS"? Mindennap bulizást?
Én pl. magas vagyok,sötét hajú,sportos,kedves,stb de nem vagyok egy partiarc.Táncolok,hangszeren játszom,vitorlázok,kirándulok de gondolom számodra ezek "unalmasak".
29/36 A kérdező kommentje:
Számomra pont ezek nem unalmasak...
2013. szept. 13. 15:31
30/36 anonim válasza:
sötét hajam sajnos csak volt most kopasz vagyok jóképű kivételével mind passzol max annyi h a sportos test az nem teljesen illik rám inkább fitneszes,izmos formám van, nem vagyok magamtól elszállva, nem vagyok unalmas sőt sokszor az életemmel játszom :)Szóval kérdésedre válaszolva Igen létezik csak nem kíváncsi rád :) puszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!