Akar valaki ismerkedni egy transznemű, leszbikus nővel?
Már bocsánat, de ezen csak mosolyogni tudok ! :))
Szerintem, Te Magad sem tudod, hogy mi is, inkább Ki is vagy valójában ! :))
Hozzá tenném, hogy Biszexuális Nő vagyok, s eléggé nyitott felfogású, de ez valahol, még nekem is értelmetlen, hogy Te Ki is lennél.. :)
jézusom akkora nyom.rékok vagytok hogy az már fáj.. sok hülye itt okoskodik. ugyan mért ne tudná mi valójában?? létezik ilyen te gyökér..
igen férfi teste van, fiúként született meg de maximálisan lánynak érzi magát, lány akar lenni. és lányokhoz vonzódik, de nem fiúként akar lányokkal lenni hanem lányként. ezért valószínű nem használja a ...-át mert általába a transzszexuálisoknak ez elég kellemetlen lenne mivel nem szereti a saját testét.
mit kell okoskodni mikor semmit nemtud valaki? takarodj innen inkább
A kérdező egy leszbikus férfi. Igen, vicces, de tényleg van ilyen.
Férfi testben született, és valóban a nőket szereti, de a saját testével nincsen megelégedve. Ez így valóban olyan, mintha heteró lenne, de nem. Nő szeretne lenni, és ha ez sikerül, akkor nem a férfiakat szeretné, hanem a nőket, ergó leszbikus.
Kérdező, én leszbikus vagyok, és imádok az lenni. El sem tudom képzelni, hogy férfi legyek, és úgy heteró. Így valahogy más. Amúgy a pride-on próbálkozz, ott sok hasonló hirdetés van.
Leszbikus vagyok, de lány lányokkal szeretnék ismerkedni és szerintem ezzel a többi leszbikus is így van :))
Véleményem szerint nincs sok esélyed a lányoknál, mert a tested férfi, még ha a lelked nő, akkor is ott lesz egy "gát" minden leszbikusban, hogy sajnos a tested férfi, és ezt egy igazi leszbikus nem tudja majd elfogadni, inkább keres egy igazi nőt.
29/L
LÁNYOK létezik egyáltalán olyan LESZBIKUS, aki egy transznemű, férfinek született emberrel akar lenni?? A leszbik a nőket szeretik. A női feromon vonzza őket, a nőies alak, az igazi p**ci és igazi mell. A hiedelemmel ellentétben nem csak a belső számít! Egy műp**ci, amit a te nemiszervedből csinálnak az egy leszbinek visszataszító lesz, mert egy f***ból csinálták.
így van, egy biszexnek szerintem is tetszenél, ameddig megtartod a f**kad :) Utána már lehet nekik sem.
24F
Én egy olyan nőt ismerek,aki férfinek érzi magát,de a fiúkhoz vonzódik,tehát ő is transznemű,de meleg is egyben.
Ugyanaz,mint a kérdező esete,csak másik irányban.
De az biztos,hogy azok a transzneműek akik az velük ellentétes neműekhez vonzódnak sokkal kevesebben operáltatják át magukat.
Én most 25 vagyok,de tini korban azt hittem,hogy transznemű vagyok,Azt tudtam,hogy a fiúkhoz vonzódom,és akkor én még azt hittem,hogy ez biztos azért lehet,mert lány vagyok belül,nekem még akkor nagyon idegen volt ez,nem tudtam,hogy hogy működik 2 férfi között a dolog.
De idővel megfigyeltem,hogy érdekel a sport,elkezdtem edzeni,jó a testem,sportos vagyok és jól is érzem magam a bőrömben,nem lennék nő.Tehát én egy meleg pasi vagyok:D
Érdekesek ezek a dolgok,van akinek a transzneműség az idegenebb,másoknak a melegség.
És az ilyen transznemű is egyben meleg embereknél lehet megérteni azt,hogy nem mindegy,hogy mi a nemi identitásunk és mi a szexuális orientciónk,nem elég ha az egyik jó,mert még úgy sem jó a kép.Mindekettőnek passzolnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!