Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LMBT emberek milyen szót használtok magatokra?
A homoszexuális kifejezés sokak számára olyan orvosi, de sokan használják a hétköznapokban. Vannak akik tudatosan b,uziznak egymás közt is, hogy a szó elveszítse a negatív felhangját.
Leszbi vagy leszbikus? Melyik a jobb?
Biszex fiú vagyok. Őszintén, ha lebu*iznak, azzal semmi bajom, bár nem vagyok teljesen az, de mi is szoktuk használni =) A melegtől viszont a hideg kiráz.
17/F
szerintem vannak a homoszexuálisok, akik a saját nemükhöz vonzódnak,
Vannak a b*zik, akik a parádén vonulnak, és lehet őket tojással és/vagy téglával dobálni
és vannak a melegek, akik nem homoszexuálisok, nem b*zik, de a testhőmérsékletük magas :D
A "leszbi" elmegy, ha már kimondjuk, a "leszbikust" kivétel nélkül utálja mindenki... A "b.uzi" is szokott lenni még, de általában ha rá kell kérdezni: "ő is a csajokat szereti"? " A csajokat szeretem" és ennek különféle formái.
Csakhogy. Ez mindenkinél egyedi, hogy kinél melyik szó milyen. Van, aki a leszbit tudja úgy mondani, hogy azt jobb nem hallani. Szóval sokféle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!