Miért van ilyen sok magyar lány, aki négert akar, hát nektek már tényleg nem jó a fehér fiú, mi bajotok van velünk?
Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 18:33
21/26 anonim válasza:
"csak" fekete tudja kielégíteni akar lenni, mert ezzel a szöveggel ámítja. Különben nem is érdekel a csaj és nem is látom, de elbeszélgetünk erről komolyan.
22/26 anonim válasza:
Kedves #20!
Nem vagy sem irigy, sem rasszista. legalábbis én ebből a kommentedből nem ezt szűrtem le. De azt nem értem, miért általánosítasz abból az esetből, amit ismersz? Én leírtam a saját történetemet, ami jó, de ebből még nem következik, hogy minden fehér fiú szemétláda, és minden fekete pedig csodálatos. Éppúgy van jó ember és rossz ember mind a két rasszból. Be lehet dőlni a süket dumának, akárkitől jön. Fehér pasi talán még soha nem verte át a barátnőjét/feleségét? Dehogynem. Ha igaz, amit leírtál magadról, akkor te egy jó ember vagy. De ettől még nem lesz minden fehér pasi is az. És fordítva ugyanez a helyzet. Ennyi és nem több.
24/26 anonim válasza:
Amúgy nem is a feketékkel van a baj vagy a "fehérekkel", ha jobban értelmeznél engem. Náltak nőknél a gondolkodás menet kicsit valótlan. Nem azért mondom, mert engem zavar hanem ez így van. Állandóan azt hallani, hogy milyen szentek meg intelligensek. Ahogy mondom a feketében nem látok csúnyát, de fehérben a rosszakkal foglalkoztok, mert azok jöttek be. Aztán csodálatos módon csalódás. Figyelj azok a férfiak akik az ázsiai nőkre buknak is így vannak. Mindegyik szép kívétel nélkül! Na valamire csak rálátok. Bár nekem nincs ilyen gondjaim mivel belsőre megyek és nem fajokra.
25/26 anonim válasza:
nem látjátok a csúnyát*
Kijavítom, mert nem jól írtam le és félreértések véget.
26/26 anonim válasza:
A #24-es kommentet nem értem. Előtte írtam le, hogy mindkét rasszban van jó és rossz ember. A többi nő nevében nem nyilatkozhatok. Én így látom. A kinézetről egyik kommentemben sem írtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!