Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ilyen sok magyar...

Miért van ilyen sok magyar lány, aki négert akar, hát nektek már tényleg nem jó a fehér fiú, mi bajotok van velünk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 18:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
"csak" fekete tudja kielégíteni akar lenni, mert ezzel a szöveggel ámítja. Különben nem is érdekel a csaj és nem is látom, de elbeszélgetünk erről komolyan.
2013. szept. 20. 10:15
 22/26 anonim válasza:

Kedves #20!

Nem vagy sem irigy, sem rasszista. legalábbis én ebből a kommentedből nem ezt szűrtem le. De azt nem értem, miért általánosítasz abból az esetből, amit ismersz? Én leírtam a saját történetemet, ami jó, de ebből még nem következik, hogy minden fehér fiú szemétláda, és minden fekete pedig csodálatos. Éppúgy van jó ember és rossz ember mind a két rasszból. Be lehet dőlni a süket dumának, akárkitől jön. Fehér pasi talán még soha nem verte át a barátnőjét/feleségét? Dehogynem. Ha igaz, amit leírtál magadról, akkor te egy jó ember vagy. De ettől még nem lesz minden fehér pasi is az. És fordítva ugyanez a helyzet. Ennyi és nem több.

2013. szept. 21. 12:23
 23/26 anonim ***** válasza:
De fekete se:)
2013. szept. 21. 13:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy nem is a feketékkel van a baj vagy a "fehérekkel", ha jobban értelmeznél engem. Náltak nőknél a gondolkodás menet kicsit valótlan. Nem azért mondom, mert engem zavar hanem ez így van. Állandóan azt hallani, hogy milyen szentek meg intelligensek. Ahogy mondom a feketében nem látok csúnyát, de fehérben a rosszakkal foglalkoztok, mert azok jöttek be. Aztán csodálatos módon csalódás. Figyelj azok a férfiak akik az ázsiai nőkre buknak is így vannak. Mindegyik szép kívétel nélkül! Na valamire csak rálátok. Bár nekem nincs ilyen gondjaim mivel belsőre megyek és nem fajokra.
2013. szept. 21. 15:40
 25/26 anonim ***** válasza:

nem látjátok a csúnyát*

Kijavítom, mert nem jól írtam le és félreértések véget.

2013. szept. 21. 15:44
 26/26 anonim válasza:
A #24-es kommentet nem értem. Előtte írtam le, hogy mindkét rasszban van jó és rossz ember. A többi nő nevében nem nyilatkozhatok. Én így látom. A kinézetről egyik kommentemben sem írtam semmit.
2013. szept. 22. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!