Miért van ilyen sok magyar lány, aki négert akar, hát nektek már tényleg nem jó a fehér fiú, mi bajotok van velünk?
# 15/15
Sokkal több ilyen lány kéne. :D
Kedves vagyok, jó humorú, megbízható, őszínte, hűséges, megértő, kreatív (ami feketékre nem jellemző), romantikus, megbocsájtó, nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem kurwázom, nem vagyok féltékeny, nem verek nőket, segítőkész vagyok, jó vagyok az ágyban. Ja és fehér vagyok.....
Gondolom a különbség az, hogy minden fekete szimpatikus külsőre, de fehérben látni gáz-.-" Mert itt vagyunk mi jók is és jobbak is! Az milyen fekete amelyik a barátnőjét azzal eteti, hogy hiába keres fehért, mert a fekete ki tudja elégíteni?? Ez valós eset. Szóval nem gyáva módon féltékeny kukac? Persze, hogy a csaj beveszi ahogy a többi is:) Nem azért, de a casanovák is elvéreznek, sőt. Persze jön az, hogy irigy vagyok, meg rasszista. Abszolult nem. Csak nekem is van szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!