Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ilyen sok magyar...

Miért van ilyen sok magyar lány, aki négert akar, hát nektek már tényleg nem jó a fehér fiú, mi bajotok van velünk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 10. 18:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
Nem a bőrszín a lényeg.. Nekem most pont egy félignéger srác tetszik és nem csak azErt mert sokkal férfiasabb a korosztalyunknal meg gondolkodasban es inteligenciaban is kiemelkedo 16/l
2013. szept. 10. 18:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát kérdező a te szavad az enyémmel szemben. Viszont rengeteg fehér párt látok az utcákon. Akkor most kinek van igaza?
2013. szept. 10. 18:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Tisztázzuk, hogy a csoki-vanília kombó csak akkor jó, ha a csaj a csoki, és én adom hozzá a vaníliát :). Hmm, csoki baby :)
2013. szept. 10. 18:51
 14/26 anonim ***** válasza:
??? :O én nem a bőrszínt nézem. lehet csak neked nem volt szerencséd most.. majd máskor az lesz :)
2013. szept. 10. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Én speciel nem bírom a négereket. Nem tudnék velük kapcsolatot elképzelni. Semmi bajom sincs a fehér fiúkkal. :D
2013. szept. 10. 19:06
 16/26 A kérdező kommentje:

# 15/15

Sokkal több ilyen lány kéne. :D

2013. szept. 10. 19:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Fekete csempe rózsaszín fugával, már a puszta gondolatától is felállt a farkam. :)
2013. szept. 10. 19:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát igen Debrecen az más. Oda nyomták az összes négereket. Amikor megerőszakoltak egy csajt azóta már nem sokat látni. De a csajok..... Néger fąszt látnak és olvadnak. A magyar pasikat meg irigynek, rossz indulatosaknak mondják. Na persze. Ki is különböztet bőrszín alapján? Aki fagyit szeretne nyalni az nem kávét fog inni. Egyértelmű, hogy nem a különleges belsője miatt jön össze vele. Rengeteg tisztességes, kedves, barátságos, rendes fehér férfi van. Elvarázsolt lányok.
2013. szept. 10. 19:27
 19/26 anonim válasza:
Nekem nagyon jó lett volna a fehér fiú. De az élet minden területén átvert. Az, hogy volt másik nője, csak a legkevesebb. Aztán megismerkedtem egy másik fiúval. Kedves volt, okos, jó humorú, idő közben kiderült, hogy megbízható is. Persze, hogy kikötöttem mellette. Ja! És fekete.
2013. szept. 19. 23:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Kedves vagyok, jó humorú, megbízható, őszínte, hűséges, megértő, kreatív (ami feketékre nem jellemző), romantikus, megbocsájtó, nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem kurwázom, nem vagyok féltékeny, nem verek nőket, segítőkész vagyok, jó vagyok az ágyban. Ja és fehér vagyok.....

Gondolom a különbség az, hogy minden fekete szimpatikus külsőre, de fehérben látni gáz-.-" Mert itt vagyunk mi jók is és jobbak is! Az milyen fekete amelyik a barátnőjét azzal eteti, hogy hiába keres fehért, mert a fekete ki tudja elégíteni?? Ez valós eset. Szóval nem gyáva módon féltékeny kukac? Persze, hogy a csaj beveszi ahogy a többi is:) Nem azért, de a casanovák is elvéreznek, sőt. Persze jön az, hogy irigy vagyok, meg rasszista. Abszolult nem. Csak nekem is van szemem.

2013. szept. 20. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!