Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért nézik le...

A lányok miért nézik le azokat a fiúkat, akiknek nincs sok lájk a képein, miért csak a sok lájkos menő arcokkal akartok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Komolyan mndom vicc, csinálnom kellett egy kamu fb-t is már, ahol nincs egy képem sem kint és érdekes mód így össze is hoztam több lánnyal is talit, kettővel smároltam is közülük legalább, egyikkel még szexig is eljutottunk. Dehogy miért ilyen lehetetlenséggel becsajoznom úgy, hogy felvállaom a külsőmet, csak, mert nincs elég lájk a képeimen ez tényleg ekkora tragéid a fiatal lányok számára? Csak, mert nem vafgyok egy nagy társasági arc van két jó barátom meg pár netes haverom, attól még nem kéne lenézni. Jó, nem vagyok mondjuk álompasi sem külsőre, de szerintem átlagos szintet simán elérem, sőt szép szemeim vannak, sok lány mondta már például meg cuki, bájos pofikám.
2013. szept. 8. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Dugtál végre, Mr. Debrecen? :o Örömóda zengjen, frusztráltsági szint 15%-ot csökkent!
2013. szept. 8. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Szarjátok már le azt a szaros facebookot bakker. Nem könnyebb lenne az életetek nélküle? Minden ötödik kérdésben valaki a facebook miatt vergődik.
2013. szept. 8. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk a Fbs tevékenységből sok mindent lelehet szűrni. Én nem vagyok egy pózolós, miniszoknyás lány, de egyedi képeim vannak és minimum 60 like jön mindegyik képemre. Megjegyzem, hogy nem nyilvános semmi a profilomból, így a képeim sem és az ismerőseim között is csak olyan emberek vannak, akikkel folyamatosan kapcsolatban állok. A likeok egy bizonyos szinten azt is mutatják, hogy az egyén akár a való életben is, mennyire közkedvelt. Persze vannak hülyék, de azt is érdemes megnézni, hogy ki lájkolja a képeket, vagy a bejegyzést. Lehet ezt elemezni sokáig, de ha valakinek van kemény 2 like a képén, akkor az már inkább arról árulkodik, hogy antiszociális, nincsenek barátai, vagy nem kedveli senki, stb.
2013. szept. 8. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
amikor harmadjára leírtad a lájk szót,az agyam rebootolt
2013. szept. 8. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:

ciber gyerek,szakadj már le a fb-ról!

Nevetséges!

2013. szept. 8. 22:39
 16/18 anonim ***** válasza:
én nem értem miért a kérdezőt szidjátok, mikor ő is azon van kiakadva hogy miért a like-ok száma számít egyeseknél.
2013. szept. 8. 22:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Kit érdekelnek azok a tetves lájkok? :'D
2013. szept. 8. 22:44
 18/18 anonim ***** válasza:

Hülyeség. Én pl irtózom az ilyen 200 meg 2000 meg mittudom én hány lájkos fiúktól. Nekem a szolidabb az esetem,a kevésbé népszerűbb,akiért nem gyilkolja egymást szinte minden lány,akinél van esélyem normális kapcsolatra,mert bizony a népszerűbbek nem annyira becsülik a kapcsolatot és ez tapasztalat. Ráadásul a saját "szintemről" választok akkor már,azzal jobban meg is értem magam,sosem vágytam népszerűségre.:)

Ja,és amúgy ki kéne picit menni a való életbe,az utcára. Utálom a facebookot,semmit se jelent,személytelen és rengeteg fölösleges (ismétlem,fölösleges)bonyodalom forrása,de ez már nem tartozik ide.:)

17l

2013. szept. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!