Hogy lehet valaki menő?
Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 18:55
2/5 anonim válasza:
Szerezz egy discman-t és szóljon belőle hangosan a Dögös Robi. Ez a siker kulcsa, higgy nekem!
3/5 anonim válasza:
énekeld el a megasztárban a bikicsunájt mindenki ismerni fog és menő leszel ;)
4/5 anonim válasza:
menő ruha,menő haj és máris menőnek hiszik magukat az emberek..szóval valószinű így
5/5 anonim válasza:
Hogy menő-e azt nem tudom, én szerintem nem, de a fiatalok többsége a lányoknál cicanaci pushup melltartó (természetesen kidobva) agyon sminkelt röviden
fiúk: "swag" öltözködés ezek a legtöbbször barna színű cuccok ha igazán "menő" akarsz akkor a lencse nélküli szemüveg is nagyon fontos, kivágott felső, most inkább a rövidebb hajak röviden ez is ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!