Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek menő, ha...

Lányok szerintetek menő, ha egy fiú ketrecharcol?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 10:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. aug. 27. 10:57
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. aug. 27. 10:58
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
2013. aug. 27. 10:59
 4/19 anonim ***** válasza:
Őszintén? Én szarrá izgulnám magam akárhányszor mérkőzésed lenne. Te sem akarod ugye, hogy szegény barátnőd állandóan aggódjon miattad, nem?
2013. aug. 27. 10:59
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Jó h bejön nekik, én is küzdősportoltam és tetszik a csajoknak!

Az meg h itt mit álszenteskednek össze ne foglalkozz vele(nyugodtan kérdezz rá mondjuk arra, h "Lányok, bejön, ha valaki jóképű??", garantáltan ugyan ez fog menni, h nekik aztán egyáltalán nem jön be, ha valaki jóképű meg stb, szánalmasak...)

2013. aug. 27. 11:03
 6/19 anonim ***** válasza:

5.

#4-s vagyok. A barátom 4 évig bokszolt és minden egyes meccsén tiszta ideg voltam és már a kezdetektől próbáltam neki elmagyarázni hogy hagyja abba. Szerencsére fél éve már nem bokszol. Szörnyű volt 4 éven keresztül folyamatosan azért rinyálni nehogy nagyobb baja essen. Ez az egyetlen egy dolog amiért szerintem nem feltétlen "menő" ha egy srác valamilyen küzdősportot végez.

És hogy miért jöttem vele össze? Nem is tudtam még akkor hogy bokszol, csak később. Azért jöttem vele össze, mert kedves volt és nagyon rendes meg a szüleimmel is jól kijött. Ennyi.

2013. aug. 27. 11:07
 7/19 anonim ***** válasza:

És mitől féltél?

H esetleg lesz egy monoklija?

Értelmes nő azt látja, h sportol, nem otthon henyél, kitartó meg nem egy anyámasszonykatonája, aki egy pofontól elsírja magát.

2013. aug. 27. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki nem vereti szét magát attól még nem anyámasszony katonája. Nem henyél, hanem dolgozik 24 és sokszor 48 órában.

Egy monokli? Az egyik meccs alkalmával tudod mi lett vele? Olyan ellenfelet kapott aki nehézsúlyú, ő pedig könnyűsúlyú, ráadásul fele olyan régen nem csinálja mint a másik férfi. Nem egy monokli lett belőle, hanem egy agyrázkódás és egy koponya törés, valamit kisebb emlékezet kiesés. Féltem. És tudod, aki igazán szeret egy férfit az bármikor képes aggódni érte.

Ja és mielőtt jönne a duma, hogy őket nem tehették volna össze bokszolni. Nem, nem tehették volna, viszont ez az idióta magán közösség indított ilyen mérkőzéseket is.

2013. aug. 27. 11:25
 9/19 anonim ***** válasza:

Akkor itt nem azzal volt a baj, h küzdősportolt, hanem szimplán hülye volt mint a segg.

Az ilyenekkel nem tudsz mit csinálni....

2013. aug. 27. 11:58
 10/19 anonim ***** válasza:

ketrecharc, boksz halálos is lehet

elég egy érfali gyengeség

kinek kell ilyen?

2013. aug. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!