Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok szerintetek menő, ha...

Lányok szerintetek menő, ha egy fiú ketrecharcol?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne venném jó néven ha hetente párszor kék fekete foltokkal járna haza.
2013. aug. 27. 12:54
 12/19 LePeDő ***** válasza:
Ha elfér a ketrecben és mondjuk elég jó is benne, szóval nem verik mindig agyon, akkor naná, hogy bejönne :D
2013. nov. 2. 20:09
 13/19 anonim válasza:
100%
Ez nem menőség kérdése.Ha valaki azért csinálja,mert menő,vagy mert imponálni akar,akkor az egy fa52.
2013. nov. 2. 20:12
 14/19 A kérdező kommentje:

csak azért mondom mert volt 1 lány aki legfőképp ez miatt nem járt velem.Azt mondta h vagy ő vagy a ketrecharc .

Az MMA-t választottam

2013. nov. 2. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, de nem az agresszió miatt. A küzdősportokat kimondottan szeretem, de a ketrecharc nem jön be. Ez nem szakítóindok nálam.:D A barátom is sportol és egy-egy versenyen van, hogy felszakad a szája, szeme és ez megesik... A következő versenyét meg alig várom.:) Természetesen izgulok érte, de olyan jó látni, hogy milyen ügyes! És tényleg nem egy anyámasszonykatonája.
2013. nov. 2. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Jóhogy, bár én pasi vagyok:D
2013. nov. 2. 20:23
 17/19 anonim ***** válasza:

"csak azért mondom mert volt 1 lány aki legfőképp ez miatt nem járt velem.Azt mondta h vagy ő vagy a ketrecharc .

Az MMA-t választottam"

Helyesen döntöttél, szerintem egy férfi életében mindig legyen egy olyan szenvedély, ami fontosabb számára a csajozásnál.

2013. nov. 2. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért ezt a sportot választottad?
2014. júl. 18. 23:10
 19/19 anonim válasza:

a boksz az butít. a sok fejsérülés bizony butít. szóval semmiféle ilyen harcos, verekedős, szadista hülyeség nem pozitív.

de persze menő a ketrecharc, csak én nem bukom rá. egy monokli nem szexi egyáltalán, sőt....

szerintem SZINTE csak a férfiak izgulnak az ilyen sportokra.

egy 19 éves lány véleménye

2014. júl. 18. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!