Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az idősebb pasik jönnek be,...

Az idősebb pasik jönnek be, ez gáz?

Figyelt kérdés
Szóval az én korosztályomat nem nézem sokba,mert gyereknek tartom őket,és mert nem is jönnek be. Az idősebbek tetszenek ( 22-30), már ha komolyak,"felnőttek",értelmesek,és velük jobban lehet beszélgetni. Ők azonban lenéznek (meg is értem), 15 éves vagyok. Vagy csak kihasználnának,azt meg nem. Akkor várjam meg míg 18-20 nem leszek,addig meg legyek egyedül?
2013. szept. 7. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

scholes0018: Pedig épp ennyi lenne a céljuk. Ők már felnőtt nőnek akarnak látszani 15 évesen, nem gyereknek.

És most minden már felnőtt nő őszintén a szívére teheti a kezét és visszagondolhat 15 éves korára. Kislánynak gondolták magukat? Kisfiúkkal akartak járni? Dehogy. Folyton idősebbnek akartak látszani, az érettebb pasi pedig arra kellett, mert azt hitték, mellette majd valóban annak tűnnek.

2013. szept. 7. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze, értem én, hogy ez a cél, 15-16 évesen én is sokkal felnőttebbnek gondoltam magam a korosztályomnál, mert nem az volt a legnagyobb gondom, hogy melyik buliban hányom szét a belemet a hétvégén, de visszagondolva ugyanúgy gyerek voltam, csak más hülyeségekkel. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy korombeli srácnak rendes, komoly kapcsolata legyen egy tinilánnyal.
2013. szept. 7. 23:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen,én is furán néznék ha látnék egy 15 évest egy idősebb férfival. Megértem, mert ez még "fura" . Kell az a 3-4év, remélem addig kinövöm ezt a hülyeségemet.
2013. szept. 7. 23:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindenképp várj ezzel -legalább- egy tiszta, 3 évet.
2013. szept. 7. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:

ha van kedved ismerkedni és borsodi vagy akkor én ráérek :D

tanítok neked evolúciós pszichológiát xd

F20

2013. szept. 7. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez általában úgy van, hogy mire huszonéves lesz a lány, valahogy "rákap" a saját korosztályára. Elmúlik a hirtelen jött, érett férfiak iránti vágy. :)
2013. szept. 8. 00:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Én érett férfi vagyok.Ismerkedünk?:)
2013. szept. 9. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!