Az idősebb pasik jönnek be, ez gáz?
Figyelt kérdés
Szóval az én korosztályomat nem nézem sokba,mert gyereknek tartom őket,és mert nem is jönnek be. Az idősebbek tetszenek ( 22-30), már ha komolyak,"felnőttek",értelmesek,és velük jobban lehet beszélgetni. Ők azonban lenéznek (meg is értem), 15 éves vagyok. Vagy csak kihasználnának,azt meg nem. Akkor várjam meg míg 18-20 nem leszek,addig meg legyek egyedül?2013. szept. 7. 22:58
1/17 anonim válasza:
apakomplexusod van...
vagy megszédít az a sztereotipia hogy a középkoró pasik pénzesek.
2/17 anonim válasza:
Mindjárt lesz 50 jelentkező privátban.
3/17 anonim válasza:
15 évesen 30? Háááát... Azt mondom a 20 még belefér, éppen hogy, de feljebb semmiképp ne menj még. 20/F
4/17 anonim válasza:
Ne aggódj, mire 30 leszel talán a 18 évesek fognak bejönni. :)
5/17 kismutyesz_ válasza:
És mi van akkor ha pl. holnap találkozol egy 15-16 éves sráccal (lassan 16 vagyok), és mentalitásban szinte egy felnőtt szintjén áll, és még kicsit tetszik is neked?
6/17 anonim válasza:
Hát, figyelj, megértelek, de én 23 évesen nem szívesen állok szóba lánnyal 18 alatt, legalábbis ismerkedés céljából. Pont azért, mert még nagyon gyerekek, hiába mondja, hogy "érettebb a koránál", 99%-nál akkor is ott vannak a tini hülyeségek, amire sosem voltam kíváncsi.
7/17 anonim válasza:
Ennek egyébként utánaolvastam. Lehet apakomplexus, vagy az, hogy valaki így akar "felnőttnek" látszani. A pénz általában nem játszik, ahogy figyelem, a kiscsajoknak tökmindegy, a csóró 30 éves is szexi nekik, meg a gazdag is. Inkább a sárm, a külső.
8/17 A kérdező kommentje:
Az apakomplexus valószínűbb. Az,hogy megszédítene a pénz,az nagyon nem.:)
2013. szept. 7. 23:04
9/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy egyedül kellene maradnod! Biztos van a te korosztályodban is értelmes, és az idősebbek között is, akik nem néznének le/használnának ki!! :))
Pl én! :DD A 14-17 éveseket találom hozzám illőnek :DD
(pedofilozást nem kérek, és igen, biztos találhatok majd a saját korosztályomban is hozzám illő lányt! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!