Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az idősebb pasik jönnek be,...

Az idősebb pasik jönnek be, ez gáz?

Figyelt kérdés
Szóval az én korosztályomat nem nézem sokba,mert gyereknek tartom őket,és mert nem is jönnek be. Az idősebbek tetszenek ( 22-30), már ha komolyak,"felnőttek",értelmesek,és velük jobban lehet beszélgetni. Ők azonban lenéznek (meg is értem), 15 éves vagyok. Vagy csak kihasználnának,azt meg nem. Akkor várjam meg míg 18-20 nem leszek,addig meg legyek egyedül?
2013. szept. 7. 22:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

apakomplexusod van...

vagy megszédít az a sztereotipia hogy a középkoró pasik pénzesek.

2013. szept. 7. 22:59
 2/17 anonim ***** válasza:
Mindjárt lesz 50 jelentkező privátban.
2013. szept. 7. 23:00
 3/17 anonim ***** válasza:
15 évesen 30? Háááát... Azt mondom a 20 még belefér, éppen hogy, de feljebb semmiképp ne menj még. 20/F
2013. szept. 7. 23:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mire 30 leszel talán a 18 évesek fognak bejönni. :)
2013. szept. 7. 23:03
 5/17 kismutyesz_ ***** válasza:
És mi van akkor ha pl. holnap találkozol egy 15-16 éves sráccal (lassan 16 vagyok), és mentalitásban szinte egy felnőtt szintjén áll, és még kicsit tetszik is neked?
2013. szept. 7. 23:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát, figyelj, megértelek, de én 23 évesen nem szívesen állok szóba lánnyal 18 alatt, legalábbis ismerkedés céljából. Pont azért, mert még nagyon gyerekek, hiába mondja, hogy "érettebb a koránál", 99%-nál akkor is ott vannak a tini hülyeségek, amire sosem voltam kíváncsi.
 7/17 anonim ***** válasza:
Ennek egyébként utánaolvastam. Lehet apakomplexus, vagy az, hogy valaki így akar "felnőttnek" látszani. A pénz általában nem játszik, ahogy figyelem, a kiscsajoknak tökmindegy, a csóró 30 éves is szexi nekik, meg a gazdag is. Inkább a sárm, a külső.
 8/17 A kérdező kommentje:
Az apakomplexus valószínűbb. Az,hogy megszédítene a pénz,az nagyon nem.:)
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy egyedül kellene maradnod! Biztos van a te korosztályodban is értelmes, és az idősebbek között is, akik nem néznének le/használnának ki!! :))

Pl én! :DD A 14-17 éveseket találom hozzám illőnek :DD

(pedofilozást nem kérek, és igen, biztos találhatok majd a saját korosztályomban is hozzám illő lányt! :))

2013. szept. 7. 23:05
 10/17 anonim ***** válasza:
21f
2013. szept. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!