Hogy fejezzem ki egy idősebb pasinak, hogy tetszik nekem? Illetve, hogy közelethet felém? Adnátok nekem hasznos tippeket.
Hasznos tipp: közelethet => közeledhet
Másik hasznos tipp: megkérdezed, mi a véleménye a jelentősebb korkülönbséges kapcsolatokról. Esetleg van-e ebben tapasztalata, és ha nincs, belemenne-e egyáltalán egy ilyenbe.
Ahogy idősödik az ember, annál érettebb módon tudja kezelni azt a helyzetet, ahol valaki érdeklődik iránta. ( Tudom, ezzel nem mondtam túl nagy bölcsességet :) ).
Ebből az a lényeg, hogy kimutathatod neki nyíltabban is, hogy szeretnéd jobban megismerni. Nem arról beszélek, hogy rögtön az elején éreztesd vele, hogy tetszik neked, de annyit megtehetsz hogy beszélgetést kezdeményezel, és érdeklődsz felőle. Ha ő is érdeklődik irántad, majd elfog hívni téged randizni. Már ha nem töketlen, az idősebb kora ellenére :D
Fiatalabbaknál ez nem mindig válik be, mert éretlenek és egyszerűen túl komolytalanok, hogy normálisan kezeljenek egy ilyen helyzetet.
Hány évesek vagytok egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!