Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy fejezzem ki egy idősebb...

Hogy fejezzem ki egy idősebb pasinak, hogy tetszik nekem? Illetve, hogy közelethet felém? Adnátok nekem hasznos tippeket.

Figyelt kérdés
Nagyon megköszönném ez nekem nagyon fontos. Értelmeseket szeretnék ,ha lehet köszönöm előre is.

2013. szept. 3. 22:16
 1/6 megmondo007 ***** válasza:
persze:) csináld vele szerintem azt értékeli majd :)
2013. szept. 3. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Hasznos tipp: közelethet => közeledhet

Másik hasznos tipp: megkérdezed, mi a véleménye a jelentősebb korkülönbséges kapcsolatokról. Esetleg van-e ebben tapasztalata, és ha nincs, belemenne-e egyáltalán egy ilyenbe.

2013. szept. 3. 22:20
 3/6 A kérdező kommentje:
De mit?
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsi elírtam
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy idősödik az ember, annál érettebb módon tudja kezelni azt a helyzetet, ahol valaki érdeklődik iránta. ( Tudom, ezzel nem mondtam túl nagy bölcsességet :) ).

Ebből az a lényeg, hogy kimutathatod neki nyíltabban is, hogy szeretnéd jobban megismerni. Nem arról beszélek, hogy rögtön az elején éreztesd vele, hogy tetszik neked, de annyit megtehetsz hogy beszélgetést kezdeményezel, és érdeklődsz felőle. Ha ő is érdeklődik irántad, majd elfog hívni téged randizni. Már ha nem töketlen, az idősebb kora ellenére :D

Fiatalabbaknál ez nem mindig válik be, mert éretlenek és egyszerűen túl komolytalanok, hogy normálisan kezeljenek egy ilyen helyzetet.

Hány évesek vagytok egyébként?

2013. szept. 4. 08:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Így hogy akarsz értelmes válaszokat,mikor még a korotokat sem árulod el.
2013. szept. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!