Szerintetek lesz vegre belole valami?
Figyelt kérdés
Van egy fiu ismerosom akinek bejovok,es o is nekem nagyon..de mar eleg reg nem talalkoztunk,csak face-n beszeltunk. Nem sokara talakozunk megint ugy nez ki. De mi van ha meg mindig csak beszelgetni fogunk? En annal mar tobbet szeretnek! Csak nem tudom mit tegyek. Ugy ertem,hogy mi a kovetkezo lepes? Honnan tudom h o is akarja e? Mert mar ugy erzem h nem tetszem neki..15/L a pasi 16..2013. szept. 7. 22:54
1/3 Rakenicsu válasza:
A leg egyszerűb, ha rákérdezel. Amugy 15 évesen nemhiszem, hogy ilyen dolgokkal kéne foglalkoznod, túl fiatal vagy még, pár kapcsolatokhoz.
2/3 anonim válasza:
Próbálj meg vele flörtölni... dícsérd meg , nézz mélyen a szemébe majd kapd el a tekinteted...érj hozzá amikor tudsz.
És ha azt látod ,hogy tetszik ez neki vagy viszonozza akkor folytasd. Valószínű ő is lépni fog. Ha azt látod ,hogy nem tetszik neki ahogy közeledni akarsz felé azonnal állj le.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm mind a kettőt:) 1-nek: nem ezt kérdeztem,hogy szerinted ez "jó"-e..:)
2013. szept. 13. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!