Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hol milyen helyen...

Szerintetek hol milyen helyen ismerhetnék meg végre egy nem felszínes, nem páwa kölykökre gerjedő hajdú-bihari tini lányt?

Figyelt kérdés
Nagyon a kor sem érdekel, csak jellemre szimpi legyen. Facebookon nem akarnak a lányok ismerkedni, sok a buta, felszínes csaj, élőben meg mindig rohannak a lányok, meg zaklatásnak vennék, ha odamennék hozzájuk, így meg nem tudok semmi biztos helyet az ismerkedésre. Nem vagyok egy társasági arc, van két fiú barátom és ennyi.
2013. aug. 24. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
mondjuk menj el velük valami szórakozó helyre, és szólíts le olyan lányokat, akik nem teljesen közömbösek irányodba... szóval ne azt, aki mondjuk a barátnőjével beszélget, és magas ívben szrik rád.
2013. aug. 24. 17:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok bulizós csajt, ők bennük is csak csalódtam eddig...
2013. aug. 24. 17:31
 3/4 anonim válasza:
Én debreceni vagyok :)
2013. aug. 24. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha sok pénzed van, akkor kb. bárhol.

Ha nincs, akkor felejtsd el, nem fog sikerülni.

2013. aug. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!