Miért nincsenek ismerkedésre, talira nyitott tini lányok manapság?
Mert te szexre mész, és ezt megérzik a csajok... kanos állat vagy, amit próbálsz leplezni, de kibukik a bili egy kérdésed alatt is!
Velem sok lány beszél, akár itt gyk-n, akár máshol, és nyitottak... Csak én nem... :D
22f Gondolkodj!
Na ezért nem találsz:
"vele lehetne is valami akár szexuálisan is vagy kapcsolat formájában"
Első helyen a szexet említed, aztán csak úgy mellékesen akár még kapcsolat is. A lányok lehet hogy r*bancnak öltöznek, lehet, hogy úgy viselkednek (a mai tinikre gondolok), de attól még legbelül kis kivétellel (mint pl. az Azyza félék) hercegnők akik a lovagra várnak. Talán ne rögtön megfarkalni akard őket, ne nyomulj, hanem ésszel csajozz. És lehetőleg őszintén. Most mondanám, hogy ha csak dugni akarsz akkor is add el, hogy te nem olyan vagy aztán ha megvolt pattintod, de ez meg elég nagy görénység, de sorra megkapni csajokat is így lehet, hogy elhiteted, hogy ő a világ közepe neked. De még egyszer mondom ezt a második megoldást kerüld. Akkor inkább menj prostihoz ha csak dugni akarsz.
A 22f válaszoló vagyok, és ha csak d..ni akarsz, akkor ne felszíneskedj, hogy "ismerkedés"... ha jó helyen, jól csajozol, bizony vannak, akik csak szexelni akarnak... A hazugságnak soha nincs jó vége!
Egyszer kikaparják a csajok a szemed, ha át.aszod őket, de ha nem, akkor én kereslek meg! :DD
A megoldás nagyon egyszerű. Kezdd úgy az ismerkedést hogy "sok pénzem van".
Meglátod, pillanatokon belül lesz egy rakás újdonsült lánybarátod. A pénzen kívül mást kb. nem is tekintenek értéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!