Miért van az, hogy végre van egy kép rólam, amin a csajok 99%-a helyesnek tart, míg a többi képemet látva futottak előlem a láynok és volt, aki le is tiltott mondván, ronda vagy én nem akarok ismerkedni veled?
Figyelt kérdés
De kajak durva már, hogy van ez a fasza kis kép rólam és a csajok egyből ömlengenek, hgoy jaj, de cuki vagy, jaj, de helyes vagyok, nagyon helyes vagy, aranyos vagy. stb. Kénytelen vagyok ezt az egy képemet bevetni online ismerkedésnél, ha szretném, hogy a lányok eljöjjenek a talira. :D Amúgy annak ellenére, hogy én is látom milyen ronda vagy meg defektes külsőre, volt már dolgom lányokkal, szűz sem vagyok, fura mód. XD2013. aug. 26. 19:43
2/14 anonim válasza:
jó neked, hogy legalább egy ilyen képed van :D
3/14 anonim válasza:
Véletlen nem a Ferrarid mellett álsz a kèpen<3
4/14 anonim válasza:
Mutasd a jó és a sz ar képed is.
6/14 anonim válasza:
muti a régiekből és ebből is :) L
7/14 anonim válasza:
Küdl el a jó képed meg küldj egy "átlagosat" és megmondom. :)
8/14 anonim válasza:
Muti mindkettőt! Egyébként nyilvánvaló, hogy mindenki egy jól sikerült képet rak fel ilyen helyekre.
9/14 A kérdező kommentje:
Dehogy mutatom, még lebuknék itt. XD
2013. aug. 26. 19:50
10/14 anonim válasza:
Ez is ilyen egofényező kérdés? Komolyan megkérdezed, ez miért van? Mert azon a képen helyes vagy, a többin meg ronda. Gondoltál volna erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!