Nektek is feltűnt, hogy minden büfében, kávézóban, stb, állandóan ott van 1-2 kan, aki teszi a lazát és smúzol az eladó csajokkal?
Figyelt kérdés
Ha valaki lány átélt már ilyesmit, leírhatná, hogy viszonyult ehhez.2013. szept. 7. 21:40
1/9 anonim válasza:
igen általában én is ezt látom, főleg kávézókban.
2/9 anonim válasza:
igen, bizonyára nagyon jó lehet ebből a szempontból pultosnak lenni:D
3/9 anonim válasza:
Hallod, itt ahol melózom van egy ilyen konkrétan szóval ezt adom jaja XD
SZerintem élvezik mert kevésbé unalmas as napjuk így talán és se bánnám ha egykét helyes csaj néha smúzolna kicsit velem!!
4/9 anonim válasza:
Igen, ezek az aktuális hely törzsvendégei :D kocsmákban inkább ijesztő a dolog :D
5/9 anonim válasza:
Igeeen :D És elég idegesítőek :D
6/9 anonim válasza:
Én büfében dolgoztam, és össze is jöttem egy ilyen sráccal. Nagy kár volt, mert egy nagy idióta volt, gyerekes, céltalan. Igaz, még nagyon fiatalok voltunk mind a ketten.
7/9 anonim válasza:
Szerinted miért vesznek fel a szép csajokat a büfétulajdonosok?? xD
9/9 anonim válasza:
Én a mekiben dolgoztam, a kasszában, de az valami kibírhatatlan volt. Tömegesével ostromoltak a palik, volt, aki direkt miattam jött be minden nap megenni egy mc chiken-t, de főleg mikor éjszakás voltam, a taxisok kávézgattak mindig ott, aztán állandóan bámultak, meg összesúgtak a hátam mögött. A végén már én kértem meg a főnököt, hogy tegyen vissza konyhára, vagy lelépek innen, mert volt, aki szó szerint zaklatott. Most egyébként tervezem, hogy elmegyek egy pub- egyetemi söröző/kávézóba dolgozni, hát nem tudom mi lesz, ott legalább fiatalok vannak, a normálisabb kategóriából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!