Fiúk! Tetszett már meg nektek bolti eladó csaj?
Volt már bizony :)
Nem tudatosan mutattam ki, csak annyi volt, hogy nagyon mélyen néztem a szemébe, és mosolyogtam, biztosan észre vette, ő is mosolygott rám, aztán zavarba is jött, kiejtette a kezéből a dolgokat és zavartan nevetett egyet :) cuki csajszi volt
Na azért kérdezem mert én bolti eladó csaj vagyok :D és van egy vásárlóm.
Van hogy kasszázom, van hogy pakolok, de újabban kassza. Na és ez a srác minden nap bejött ezen a héten, igaz régebben is is bejárt, most valahogy olyan feltűnő lett.
Belép az ajtón, célirányosan rámnéz hangos "szia" köszönés, mélyen a szemembe néz, széles mosoly. És még utána is csak mosolyog és néz engem. Én ettől nagyon zavarba jövök :D és elvörösödöm, stb.
Ma meg már kifizette a cuccot és ott állt előttem még vagy fél percet. De nem szólt semmit, meg az a baj hogy pont sokan voltak a boltban. De csak fél szemmel láttam hogy ott állt előttem és olyan volt mint aki mondani akarna valamit. De végül semmi, csak megint egy hangos "szia" mosoly és elment.
De nagyon édes :)) És amúgy napjában sok-sok emberrel találkozom, vannak kedvesek köztünk azért persze, de ő mintha máshogy nézne rám. Az a mosoly és célirányosan nekem köszönés fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!