Fiúk! Tetszett már meg nektek bolti eladó csaj?
Figyelt kérdés
Hogyan mutattátok ki felé? Egyáltalán kimutattátok valahogy?2013. aug. 28. 23:15
11/18 anonim válasza:
Eeeesztör!!! gyerüüünk aggyad neki e'
12/18 anonim válasza:
a strandon a fagyiárus lány nagyon tetszett, de sajnos nem mertem kezdeményezni :/
15/18 anonim válasza:
Azért kár, hogy ezekből szinte soha nem lesz semmi. Velem is pont egy ilyen helyzet van, csak ott én vagyok a vásárló férfi. Nagyon tetszik a csaj már egy ideje, de valahogy szokás, vagy vevő/vásárló határvonal miatt valahogy nem megy a kezdeményezés. No meg azért mert akkor az egyetlen boltot, ahol a mukába útvonalamon könnyedén tudok cigit venni kilőném... De annyira ari a csaj amikor mosolygok rá. :)
16/18 anonim válasza:
Hát fermerboltokba elég jók szoktak lennie :D:P
17/18 anonim válasza:
Ez lehet,hogy csak flört,és az is marad,ha csak nem adódik olyan alkalom,mikor legalább számot cserélni tudtok.
18/18 anonim válasza:
Tettszett már és megjegyeztem magamban hogy jól néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!