Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedhetnék pasikkal...

Hogyan ismerkedhetnék pasikkal? Bolti eladó lány vagyok.

Figyelt kérdés

Oké tudom egy bolti eladónak könnyű dolgának kellene lennie, de odahozzák a pulthoz a cuccot, beütöm, mondom XY-ba került, kifizetik, köszi-köszi és kimennek. Pedig sok pasi van aki tetszene nekem, de mégsem alakul semmi...

Hogyan kellene pasiznom?

Van egy törzsvásárlóm, tetszik nekem. Már 3-4 napja nem láttam, tegnap végre bejött. Mondom de régen láttalak, mire ő "pedig jövök minden nap" mondom akkor biztos én nem voltam itt mikor jössz. Egy széles mosoly és ennyi....

2013. szept. 3. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Csinálj valamit szabadidődben. A munkahely nem is pasizásra való.

Sportolj, menj el nyelviskolába, menj társaságba, futni, biciklizni, lovardába: ahol emberek vannak.

2013. szept. 3. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Sejtem ki vagy és üzenem hogy 28 évesen elég gáz, hogy nem tudsz saját albérletet fenntartani és hogy egy nálad 10 évvel fiatalabb fiúval jártál, most meg hogy kidobott mert talált jobbat itt próbálsz alkotni valamit. Szánalmas vagy!
2013. szept. 3. 23:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Melyik boltban dolgozol? Majd én bejövök hozzád.
2013. szept. 3. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű. Én a pult másik oldalán találkoztam már hasonlóval (eladóleány mindig mosolygott rám, bár amúgy is mosolygós volt:D, illetve egyszer ő is megjegyezte, amit te), de nem nagyon reagáltam le, mivel egyrészt nagyon nem volt kedvem ismerkedni (nem vele volt a baj, rosszkor történt), másrészt meg nagyon nem szoktam hozzá (lehet semmi sem volt).

Amit szerintem tehetsz, hogy jeleket küldesz neki. Mondjuk mosolyogsz rá, és "bizalmasan" nézel. Reméljük, ő nem annyira hülye, mint én:)

2013. szept. 3. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Érdekes egy helyzet. Én meg pont fordítva vagyok ezzel, evvőként voltam hasonló helyzetekben.

Részemről semmi akadálya nem lenne, bárcsak lenne egy lány, aki megszólítana valahol ismerkedési szándékkal!

Ha ez éppen egy boltban történne (persze nyilván nem a pénztárnál), és nem sietnék haza, akkor ott is el tudnám kezdeni a beszélgetést, ismerkedést. Rajtam tehát nem múlna. Azután, ha minden jól alakul, már meg lehetne beszélni egy külön találkozást is. Legalábbis én így képzelem el magamat ilyen helyzetekben.

Volt régen egy eladó lány az egyik közeli boltban, aki nagyon tetszett, de nem mertem megszólítani. Szerintem még most is tetszene, ha meglátnám valahol. Az nem tetszett benne, hogy dohányzott, amikor egyszer-kétszer éppen a buszmegállóban láttam.

Én nagyon irigylem a bátor embereket, mert belőlem éppen ez hiányzik a legjobban. Nehéz itt okosnak lenni, de már szerintem az is nagy dolog, hogyha valaki eljut a megszólításig. Az a baj, hogy az emberek nem látnak egymásba, és így a "sötétben kell tapogatózni". Egy vadidegentől nehéz bármi ilyesmit kérdezni. Ha úgy érzed, hogy van benned bátorság, akkor megkérdezheted, hogy nincsen-e kedve ismerkedni, vagy ilyesmi, miután elmondtad neki, hogy szimpatikus neked kinézetre.

2013. szept. 3. 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy kis pontosítás: az első sorban azt akartam írni, hogy "vevőként".
2013. szept. 3. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Bolti eladó vagy mikor alszol, mikor otthon vagy? A nap 24 órájában?
2013. szept. 3. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!