Van alapja ennek, vagy ostobaság aggódni?
Az a "szóbeszéd" járja manapság, hogy a pasiknak csak a csinos, nőies, lányok jönnek be. Aki nem ilyen, az nem is nő.
Én egy nagyon előnytelen alkatú lány vagyok, kevés csinos ruha áll rajtam jól. Legtöbbször csak lányosan díszített pólót hordok. De ezzel a legtöbb barátnőm mellett elbújhatok. Azt tapasztalom, hogy engem vesznek észre utoljára a férfiak, és szinte csak illemből szólnak hozzám, mert ha már a barátnőimmel beszéltek, akkor így udvarias. Néhányan már tanácsolták nekem azt is, hogy én ne válogassak, örüljek, ha kellek valakinek. De én azt szeretném, ha tisztelne és szeretne a párom és nem nekem kéne hálásnak lennem azért, hogy velem van. Tényleg csak a szép nő a nő? Vagy ez csak a felszínes emberek harsogása?
Képet nem küldök, és nem fejtem ki az előnytelen alkatomat. Legyen elég annyi, hogy többek szerint is csúnya.
A szóbeszédre ne adj,felszines emberek harsogása
Az alakodon dolgozd le a pluszt
az önbizalmadat meg rakd helyre.
Más is csúnya, és még sincsenek ilyen lelki nyügjei és a pasik is jönnek mennek az életkéjébe-már ha akarja:D
Őszinte válasz: teljesen igaz. Én is előnytelen kinézetű lány voltam, pontosan ahogy leírtad. Intelligencia ide, érzelemgazdagság oda, ha előnytelen külsejű vagy, örülj, ha egyáltalán kellesz valakinek.
Viszont tudsz javítani a külsődön. Mindenki tud (még nekem is sikerült). Lefogytam, találtam magamnak előnyös frizurát, öltözködni még mindig nem tudok rendesen, de fejlődök, és voilá: észrevettek...
De magától nem fog változni a helyzet. Neked is változnod kell.
Előző vagyok. Csak annyi kiegészítést akartam tenni a saját előnytelen külsőmhöz, hogy én pl nagydarab voltam és roppant pici cicikkel. Minden casual ruhadarab úgy állt rajtam, mint tehénen a gatya. Mióta lefogytam, a cicijeim arányosabbnak néznek ki, még mindig csomó ruhadarab lobog elöl, de már van, ami nem, főleg ha felveszek egy olyanabb melltartót :)
Te is bizonyára tudod, hol vannak a gyenge pontjaid. Dolgozni kell rajtuk, ez van. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!