Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van-e okom aggodni?

Van-e okom aggodni?

Figyelt kérdés

21 eves lany vagyok. Baratom szinten ennyi. 3 eve elunk kapcsolatban, eleg sok hullamvolgyet megeltunk mar. Most perpill egy boldog idoszakban vagyunk, ugy tunik most minden jo. Viszont!

A minap meglattam a gepen az elozmenyekben, hogy a parom prostikat keres. Olvasgatott gyakorikerdeses 'hol talalok olcso prostikat' kerdeseket/valaszokat, aztan az egyik ilyen szextarskereson nezett fizetos lanyokat.

Mit gondoltok, van-e ertelme ragodnom ezen? Esetleg kerdezzek ra a pasimnal a dologra, vagy varjak meg par napot, hetet es legyek szemfules?

Koszi a valaszokat!

21/L

2013. jún. 28. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdhetsz aggódni,szexuális életben megadsz neki mindent,mert úgy látszik ,hogy a fiúnak vannak titkos álmai.
2013. jún. 28. 07:15
 2/4 anonim ***** válasza:
hát én azért megvillantanám hogy tudok róla aztán kíváncsi lennék mit reagál.
2013. jún. 28. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem gratulálj neki hogy nincs annyi esze hogy törölje az előzményeket
2013. jún. 28. 08:07
 4/4 whoviangirl válasza:

szerintem a kapcsolatotok már alapjaiban bizonytalan, ha ennyire nem bíztok egymásban, hogy visszaolvasod az előzményeit...mindegy, nem ez volt a kérdésed.

várj még, ne konfrontáld, hanem próbáld meg a ti szexuális életeteket kicsit izgalmasabbá tenni, próbáljatok ki új dolgokat, játékokat, eszközöket. ha elég jó lenne neki a szex veled, akkor biztosan nem akarna prostihoz menni.

sok szerencsét!

2013. jún. 28. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!