Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van okom aggódni? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni? Mit tennétek? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve vagyok együtt, de az utóbbi napokban úgy érzem elhanyagol..nem csak a szexuális életünk "akadozik" , de azt kérte hogy szedjek megint gyógyszert. Egy ideje megint szedem,mégis kevesebbet szeretkezünk, ezen a héten nem is nyúlt úgy hozzám, sehogy, nehogy megjöjjön a kedvem. :/ Akármilyen szexi fehérneműt dobok be, megnéz, megfogdos itt-ott hogy hmm jó, de semmi több. Nem is kezdeményez. Látom rajta hogy szeret, de ha "régebben" nem csináltuk napi szinten, már akarta. Nem vagyok szexmániás mielőtt valakinek ez jönne le, csak ez szokatlan tőle. Tudom hogy szeret, mert pár napja elég csúnyán össze vesztünk, majdnem sírt is, csak vissza tartotta.

Szerintetek van okom aggódni? Nem híztam, modellkedek is. :)

20L a barátom 23

2013. máj. 27. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Fontos volt odaírni, hogy modellkedsz. Egy, hogy ez senkit sem érdekel. Kettő, hogy nincs miért aggódnod, lehet, hogy magában kicsit stresszesebb az időkben.

És három: Azért van a szájunk, és a szemünk, hogy kifejezzük velük azt, amit érzünk, szeretnénk.

2013. máj. 27. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

+ezen a héten nem is nyúlt hozzám"

De még csak hétfő van!

Szerintem beszélj vele. Érdemben úgy is csak ő tud választ adni neked.

2013. máj. 27. 19:21
 3/6 anonim válasza:
Legközelebb amikor találkoztok kezdd el durván vetkőztetni....hidd el be fog indulni :DD
2013. máj. 27. 19:22
 4/6 ASOT ***** válasza:

Elmúlt a varázs!:)

Ha egy bűvész ugyanazokat a mutatványokat és trükköket mutatja az emberek megunják, kivéve ha időnként elő tud rukkolni valami újjal.

5/6 A kérdező kommentje:

Első: Azért írtam oda hogy medellkedek, hogy nehogy valami bányarém jöjjön le.

Második: Igen tényleg, bocsi, akkor múlt hét óta.

6/6 mountain ***** válasza:
Igazad is van hogy beírtad. Engem pl érdekel. Mindenki azt ír be ide amit csak akar ha nem káromkodik,vagy gyalázkodik bár egyeseket az sem tart vissza. legyél büszke rá hogy modellkedsz,igazad is van!
2013. máj. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!