Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést? Fontos!
barátommal 2 éve vagyunk együtt, és nem rég ballagott a gimiből. Ballagására többek között kapott pénzt is, amiből elég nagy összeg tűnt el, de csak ő és az anyukája tudta hogy tart itthon pénzt. tegnap vette észre hogy eltűnt a pénze, és az anyukája olyan ellenséges lett velem mintha én vettem volna el. Igaz csak mi hárman vagyunk itt fent sokat, mások nem, de azért mégis.. tudnék valamit tenni hogy ne úgy állítson be amilyen valójában nem vagyok?
18/L
Honnan tudod, hogy barátod nem úgy állította be az esetleges "felesleges" költekezését, hogy nyugi muter, csak a barátnőmre, XY-ra költöttem... Gondolván, hogy majd így nem lesz ebből gond?
Vagy netán említést tettél a pénzhiányról? És szúrta anyóspajtás szemét, hogy mi jogon számoltatod el a gyerekét, pláne két év után?
Előttem szólók jókat mondanak.
Igazából sok mindent tenni nem tudsz. A barátoddal beszélj, h hova tűnhetett el a pénz, merthogy úgy érzed h az anyja téged gyanúsít és rosszul esik, mert soha nem tennél ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!