Fontos! Harmadik napja megy a hasunk kezdjek aggódni?
Ha a tiéd is megy, akkor magadért mindenképp! És csináltass protézist :)
A babádnak nincs semmi baja.Csak adj neki egy kis önállóságot! Legyen saját foga, saját kakija. Az az övé, nem a tiétek!
Ne haragudj, hogy ezt válaszoltam, tudom, hogy kedvességből mondod, de ez jó alkalom szólni, hogy lassan engedd őt egy picit távolabb! Már majdnem egy éve, hogy elvágtátok azt a köldökzsinórt!
És jó egészséget! A híg széklet a fogzástól van, ha egyébként jókedvű. Folyadékbevitelrőlról gondoskodj!
Az én kisfiam is 8 hónapos és neki sincs foga, a protkon már én is gondolkodtam:)
Mindenképp itasd, és ha hány vagy láza van akkor vidd dokihoz.
Nekünk jön a fogunk, a 2 alsó már kint van, a két felső most készül, de nem megy a hasa tőle. Bár ez változó minden babánál, de ha sokáig tart, nézesd meg egy orvossal. Függ attól is, hogy mit eszik, nem lázas-e (akár a foga miatt is). Ne aggódj, szerintem semmi komoly baja nincs!
5,5 hós kislány anyukája
köszi a válaszokat.
Amúgy kisfiu, hát már elég sok mindent eszik, láza nincs.Hidd el távol engedem magamtól csak nekem első baba és aggódom, csupán ennyi.De azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!