Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem csinál még semmit...

Miért nem csinál még semmit sem 7 hónapos babám? Már kezdek aggódni.

Figyelt kérdés
Nagyon értelmesnek tűnik, érdekli minden, gagyog, nevet, egyik kezéből ügyesen a másikba rakosgatja a játékokat, nyúl mindenért, tehát ezekkel a dolgokkal nincs baj, csak egyszerűen annyi olyat olvasok itt, hogy 7 hónaposan már áll, de legalább is kúszik, ha még nem is mászik. Jó, ne álljon még, meg ne is másszon, de az enyém még csak hátról hasra fordul mindkét irányba, de se vissza, se semmi mást nem produkál. Én már aggódva figyelem, de még nem szóltak hozzánk semmit sem, hogy nagyon le lenne maradva...
2011. okt. 11. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna pár hónappal ezelőtt. Az én babám 7 hónaposan kezdett forogni, 8 hónaposan kúszni, 13 hónaposan! mászni, közben 11 hónaposan egyszer felállt, hogy megmutassa ilyet is tud, de utána csak 15 hónaposan kezdett rendszeresen felállni, most 16 hónapos, és kapaszkodva lépeget pl az ágy mentén. Nekem nagyon sokat és sokan mondogatták mennyire le van maradva, és rengeteget aggódtam emiatt, de már inkább nem érdekel, hogy mit gondolnak. Neked is azt javaslom, ne hagyd magad felidegesíteni, mert nem lehet siettetni, ha neki így jó, akkor így jó és kész, akármennyire mást mutatnak a statisztikák, hogy a többi gyerek x hónaposan mit csinál. De mivel minden gyereknek más a tempója, az is meglehet, hogy a te babád most még nem sok mindent csinál, de aztán behozza, vagy kihagyja pl. a forgást és kúszni-mászni kezd. Egy rokonom mondta: végülis minden gyerek egyszer megtanul járni.
2011. okt. 11. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem husosabb picit?

Szerintem csak lustább típus.

2011. okt. 11. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Akár énis írhatnám a kérdést. Szintén 7 hónapos a lányom és eddig csak hasról fordult hátra de csak pár alkalommal. Hátról hasra egyáltalán nem. Bár már szinte kitegeredik ha valamit elszeretne érni de inkább otthagyja és nem kell csak ne kelljen átfordulni. Épp ma voltunk konduktornál aki nemis foglalkozott a forgással "másztatta" "kúsztatta" mindent rendben talált nemis értett hogy tulajdonképpen mi a gondunk. Azt mondta rendkívül stramp kiscsaj. Ülni is szeret de sajnos pár másodperc után eldől mint egy zsák :) Énis úgy vagyok vele hogy már nemérdekel úgy fejlődik ahogy ő szeretne néha besegítünk neki de ennyi.

Egyébbként nem duci 2890grammal született és most 6700gramm szóval ezzel se hozom összefüggésbe. Egyszerűen lusta kisasszony :)

2011. okt. 11. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán a fiam kicsit husibb baba, de abszolút nem kövér, 72 cm és 8,5 kg volt egy hónapja. Majd most mérjük újra. Rákérdezek a védőnőnél, de ő úgy vettem észre nem az az izgulós fajta. Csak mindig olyanokat írnak itt az anyukák, hogy ennyi idősen már egy csomó mindent csinál a babájuk, az én fiam meg azokhoz képest szinte semmit sem. De akkor addig nem izgulok fölöslegesen, amíg az orvos vagy a védőnő nem szól miatta :-) köszönöm a válaszaitokat.
2011. okt. 11. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!