Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim elmegy ma egy lakásava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim elmegy ma egy lakásavató bulira, van okom aggódni?

Figyelt kérdés

a barátai nem támogatják,hogy folyton velem van,azelőtt nagy csajozós-piálós volt,6évig volt előttem szingli,és minden baromságban benne volt,de összejött velem,és megváltozott,most olyan életet él,amilyet szeretett volna,csak nem volt hozzá megfelelő társ. egy éve lakunk együtt,a barátai pedig elkezdték rágni a főlét,hogy sokat van velem,bulizzanak,stb. a srác,aki tartja a bulit,a héten lett szingli és hatalmas csajozós. tudom,hogy be fognak rúgni,attól tartok,hogy a "haverok" majd megint teletömik a fejét baromságokkal. én nem tudok vele menni,mert beteg vagyok,de mondtam neki,hogy mindenképpen menjen el,ha megígérte,és itthon várom,taxizzon haza,vagy aludjon ott,ha nagyon részeg lesz,ahogy érzi.

maximálisan megbízom benne,de mégis rossz érzés van bennem,amiért ilyenek a haverjai

2013. máj. 18. 15:24
 1/10 A kérdező kommentje:
23N 28F
2013. máj. 18. 15:24
 2/10 A kérdező kommentje:
*fülét
2013. máj. 18. 15:25
 3/10 Johnny B. Goode ***** válasza:

Ezt gondolom nem kérdezted komolyan... :)

A pasidtól függ, mennyire tudja tartani magát, én nem ennék nyugodt, ha a csajom nagy ribanc lett volna előttem és most a barátnői rágnák a fülét...

2013. máj. 18. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Jól tetted, hogy nem próbáltad meg lebeszélni róla, ha megbízhatsz benn, akkor nincs miért aggódnod.
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz, akkor lényegében mind1, van-e okod, nem? Ettől függetlenül, ha igaz, amit írsz arról, hogy melletted él olyan életet, amit szeretett volna, akkor szerintem nincs okod rá. Ha már úgy is elmegy, akkor hogy volt-e okod, csak utána derül ki.
 6/10 anonim ***** válasza:

"attól tartok,hogy a "haverok" majd megint teletömik a fejét baromságokkal."

Nagyon jó társ lehet, akinek nincs saját önálló akarta, hogy megvédje azt akár a saját barátaival szemben! Igazi főnyeremény lehet a pasi!

Vagy te vagy túl bizalmatlan vagy rosszul választottál.

2013. máj. 18. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
ez egy jó alkalom arra kiderül, e barátodon múlik, hogy ő mit akar, ezt tudnia kell, sőt tudja is, majd elválik, de ne ezen agyalj, mert nem vezet sehova N
2013. máj. 18. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
ugyan már, nem lesz gond:) ez rajta múlik.. akit meg lehet, azt vigyék is....
2013. máj. 18. 15:50
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,igazatok van,csak talán a betegség miatt vagyok fogékonyabb ilyen baromságokra :D
2013. máj. 18. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nem lesz semmi baj, épségben hazatér majd :)
2013. máj. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!