Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Engem miért nem szeretenk úgy...

Engem miért nem szeretenk úgy a lányok, mint más fiúkat? Tényleg ennyire a külsőre alapulnak manapság a kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Mert nagyon úgy érzem, hogy azért nem szeretnek úgy a lányok, mint más fiúkat, mert alacsony és gizda vagyok és cuki nem pedig nagy darab szétverlek cseszd meg típusú alfahím vadállat. Én csak szeretnék egy rendes lányt találni, akivel jól érezzük magunkat kettesben és, akiben megtalálom amit nem találok a mai lányokban. Nem vagyok szűz, mert nem az a típikus nyomi vagoyk a külsőm ellenére sem, mert volt már több lánnal is dolgom, de többnyire csókolózásná, tipi-tapinál többig nem jutottunk.
2013. szept. 6. 20:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem te nem egy : "nagy darab szétverlek cseszd meg típusú alfahím vadállat." Hanem egy kis segdugasz akinek rohadt nagy a szája és sír mert vannak lányok akiknek nem a 30 kilós rajolók jönnek be ;)
2013. szept. 6. 20:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Az a bajod, hogy te is nagymenő alfahím akarsz lenni belül, csak neked nincsenek ilyen adottságaid. Ne várd, hogy a lányok rajongjanak körül, hanem te menj oda MINDEN lányhoz, nem csak aki bombázó hanem mindenkihez legyen egy jó szavad, aztán előbb utóbb biztos találsz valakit.
2013. szept. 6. 20:39
 3/12 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Óóó relax, én jól nézek ki mégis tökéletesen láthatatlan vagyok a nők számára... bár igazából én nem töröm ketté magam a figyelmükért :DDD Szóval csak nyugodjál meg, tanulj vagy dolgozz, foglald el magad, maradj pozitív, előbb-utóbb majd dob nekünk is valamit a gép :DD
2013. szept. 6. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
azzal van a baj ahogy magad látod.
 5/12 anonim ***** válasza:
ha fiatal vagy akkor biztos csunya vaagy es alacson ha pedig idosebb akkor ez meg plusz szegeny aka nincs bmwd es tarsai.
 6/12 anonim ***** válasza:

Mi az az alfahím ?? :D Annyiszor olvastam már ezt de elég vicces kifejezés.

Amúgy lehet unalmas vagy vagy bunkó vagy valami más baj is lehet ott..... :$

2013. szept. 6. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
az alfahímért vannak oda a csajok...
2013. szept. 6. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Alfahím? Akire hallgatnak a társai és nem oltsák be minden 2. szava után és nem mer vele mindenki kötekedni.. magyarul mint a farkasoknál aki irányatíja a többieket... a lányoknak bejön ez általában.. még ha nem is ismerik el
2013. szept. 6. 20:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Értem kösz a magyarázatot hát nemtudom szerintem elég sok pasire igaz ez amit leírtál. Ha valakit követnek a többiek az azért szokott lenni mert jó döntéseket hoz egy ilyen embert nemtől függetlenül szivesen követnék mert a jó döntések jó dologokat eredményeznek :D
2013. szept. 6. 20:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Zsófikám... ez máshogy megy a srácoknál ;)
2013. szept. 6. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!