Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Volt néhány randim az egyik munkatársammal de semmi komoly nem volt köztünk. Ő akkor azt mondta nem keres kapcsolatot, mert csalódott az előző barátnőjében. Aztán én eldöntöttem, hogy csak nem akarom folytatni a dolgot. De a pasi folyamatosan próbálkozik már több mint egy hónapja. (Még egy munkahelyi nézeteltérésben is megvédett) szóval nagyon nem tudom már miről is szól ez a játék. Előfordulhat hogy változott a játék és most vmi mást akar tőlem vagy még mindig szexet akarna ennyi idő után is próbálkozva. Szerintetek? Valaki értelmes írna választ hogy mit is jó tenni most?

2013. júl. 11. 00:14
 1/1 anonim válasza:
Én nem vagyok híve a munkahelyi párkapcsolatoknak azokból mindig csak problémák adódtak én sok olyannal találkoztam hogy ott hol volt felesége gyereke terhes is volt és odabent meg lefeküdt 1,2 mert olyan pozícióba volt
2013. júl. 11. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!