Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is a facebook...

Szerintetek is a facebook miatt nőtt meg a kegyetlen, önző, kényes, egoista, beképzelt, nagyképű lányok tábora?

Figyelt kérdés
Szerintem az a baj, hogy a facebook-on sok lány megkapja, hogy milyen szép, egy egész országnyi fiú dícséri őket, így minden lány felszínesé még inkább válogatós lesz külsőre, csak a tökéletes kinézetű fiúkra bukik mind, hisz őt úgyis mnden fiú akarja, akkor ő már hercegnő és bármit megkaphat. Hiányoznak azok az idők, amikor még nem volt facebook, akkor legalább még mosolyogtak is a lányok az utcán egy fiúra vagy adtak valami jelet, most meg a mobiljukat bújják vagy fapofával, gyilkoló nézéssel járják a várost és lenézik az összes fiút, kivéve persze a tökéletse szépségeket, akiknek még orra sincs szinte, mert hát az a menő, ha egy fiúnak pici lányos orra van, a nagy fiús orr meg már gáz manapság.
2013. szept. 6. 12:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azért van ez így, mert ti őket dícséritek, ez egy teljesen normális reakció, gondoldd végig.

Attól lesz beképzelt valaki, ha ajnározzák, a férfiak a nők miatt, a nők a férfiak miatt.

2013. szept. 6. 13:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Az a tábor veled nő.
2013. szept. 6. 13:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem dícsérem őket, nem érdemlik meg...
2013. szept. 6. 13:51
 14/18 anonim ***** válasza:
A Facebook egy dolog - nagy szerepe van ebben a mostani rengeteg idióta romantikus vígjátéknak meg hülye sorozatnak, amibe mind a cicababák, mind a "normális világnézetű" lányok bele vannak őrülve - persze tisztelet a kivételnek, csak sajnos egyre kevesebb van belőlük :(
2013. szept. 6. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha kiteszem a csecseim perszehogy szétdícsérnek, mert mit akarnak nem is kell mondani :D Nézzék meg őket photoshop nélkül azt dícsérje xD
2013. szept. 6. 21:44
 16/18 csilla200 válasza:
orr téged csak az érdekel senki se tökéletes ha annyira pisze orrot akarsz van operáció senki se állít meg de egyet el kell mondjak lány létemre hogy szerintem jobb mint egy meleg :D
2013. szept. 15. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Ugyan.. a facebook előtt is sok szemét lány volt. Csak a facebook lehetővé tette, hogy nyílttá tegyék a szemétségüket :D és talán még plusz bátorítást is kaptak rá.

Szerintem azóta lettek olyan kegyetlen kényes önző nagyképű lányok száma, amióta a több lett a szemét kegyetlen önző nagyképű pasiké. Szerintem ezzel nagyobb az összefüggés. :D

2013. szept. 18. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:

"Mert jellemtelenség, beképzeltség, felszínesség: nem tudják hol a helyük. Másrészt a jóérzés hiányára utal."

Miért, hol a helyük? Ha megkapják, amit akarnak, miért ne tennék?

2017. júl. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!