Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Sokan miért fogják fel ennyire...

Sokan miért fogják fel ennyire negatívan az elutasításokat?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy sokan eléggé mellre szívják, ha egy kiszemelt nő vagy férfi nem akar tőlük semmit, holott ilyenkor arra kéne gondolni, hogy jobbat érdemlek nála, és nem azt, hogy én egy elfuserált ronda sz.r ember vagyok, és nem kellek senkinek. Az ilyen negatív felfogással csak taszítanak mellé fertőznek mindenkit, és még csodálkoznak, ha senki se áll velük szóba.
2013. szept. 4. 10:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85 %, köszönöm a válaszodat! Azt szeretném hozzátenni, hogy azért az sem mindegy, hogy mennyi időre marad egyedül. Az biztos, hogy időnként kell egy kis egyedüllét, de amikor már évek óta nincs senki, az egy abnormális állapot, amibe belerokkansz! És azt is hozzátenném, hogy a környezeted sem hagy békén vele és totál kikészít!!
2013. szept. 4. 11:08
 12/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg ember nem tudja kezelni az elutasítást sajnos. Az sem jó sztem, ha azt gondolja, hogy jobbat érdemelne, és azt sem, hogy ő egy lúzer... az meg pláne idióta elgondolás, hogy "nyilván azért, mert nem dupla D kosaras mellem van/nincs pénzem stb.". Egyszerűen el kell fogadni, hogy nem tetszhetsz mindenkinek, és igenis lehet olyan, nem is egyszer (statisztikailag nagyobb is rá az esély), hogy olyan ember tetszik neked, akinek te nem, és ezt el kell fogadni. De attól még nem leszel egy senki lúzer, hogy XY-nak nem jössz be, és nem is azt jelenti, hogy téged nem fog senki sem szeretni. Nyilván van olyan, aki durván és sértően utasít el, azoknak a fejére kell tojni, és örülni, hogy nem egy olyan bunkó proli paraszttal jöttél össze. Ha meg az összes pasi vagy lány, akivel találkozol, ilyen, akkor azon kellene elgondolkodni, hogy nem keresgélsz-e rossz helyen (most nem arra értem, hogy át kéne váltani másik nemre :D, hanem abban, hogy mondjuk, teszem azt, a fullextrás konzumidióta csajokra vagy az izmos kigyúrt focista típusú pasikra hajtasz, még ha tudat alatt is, és te nem vagy az ő kategóriájukban, akkor persze, hogy a többség úgy fog reagálni. Az embernek a saját határaival is tisztában kell lennie.
2013. szept. 4. 11:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Egyetlen elutasítást valóban nem kell így felfogni. Na de mi van akkor, ha vkit mondjuk 100 lányból 100 elutasít?
2013. szept. 4. 11:22
 14/24 anonim ***** válasza:
Teljesen hétköznapi csajok voltak velem ilyen parasztok, szóval ez a szokásos "Gyakoris" sztereotípia kilőve.
2013. szept. 4. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:

"Egyetlen elutasítást valóban nem kell így felfogni. Na de mi van akkor, ha vkit mondjuk 100 lányból 100 elutasít?"

Akkor el kell gondolkozni, hol a hiba, és változtatni. Van nekem nem egy olyan cimborám, aki simán kigyűjtött közel ennyi elutasítást, mire belejött.

2013. szept. 4. 12:03
 16/24 anonim ***** válasza:
14-es, egy szóval nem írtam, hogy mindenképp ez a helyzet. Csak rengeteg ilyet látok a környezetemben. Igénytelen, átlag alsó kategória pasik (akik még belsőben sem tudják kipótolni azt, ami esetleg a külsejükből hiányzik) csak a szép lányokat hajtják, azok meg nyilván a saját szintjükön választanak pasit, és akkor persze jön az egész, hogy felszínes (vagy épp barátzónázós) p.csa. Egy átlagos, nem bányarém csajra meg azt mondják, hogy fú, de ronda, bottal nem piszkálná meg...
2013. szept. 4. 12:08
 17/24 anonim ***** válasza:

"Igénytelen, átlag alsó kategória pasik"

Lenne egy olyan kérésem, hogy nagyjából írd körül őket! Azért kérem, mert nem tudom, hogy neked milyen fiú tartozik ide.

2013. szept. 4. 12:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Azt sztem mindenki meg tudja állapítani magáról a nagyon beképzelteken kívül, hogy mennyire néz ki jól. De mondjuk, ami így eszembe jut, az, hogy nem figyelnek oda az öltözködésükre (2 számmal nagyobb póló vagy ing, széthordott farmer, letaposott edzőcipő), ragyás arc, rossz fogsor, ápolatlan, "levegőbe lógó" haj.
2013. szept. 4. 12:22
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki olyan csajra pasira hajt, akikre a génje be van kódolva. Az, hogy valaki igénytelen azon lehet változtatni viszont, ha nem túl jóképű azon sajnos nem, de nem az a megoldás, hogy most neki is csúnyább nőkre kell hajtania, mert szánalomból összejönni valakivel elég sz.r dolog.
2013. szept. 4. 13:58
 20/24 A kérdező kommentje:

"hát te se nagyon tudod hogy milyen egy depressziós és/vagy önbizalomhiányos ember gondolatvilága."

Hidd el nekem is volt depressziós időszakom, ráment 3 évem, de kilábaltam magam belőle! :)

2013. szept. 4. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!