Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, negatívan befolyásol titket, ha egy srácnak "gáz" hobbija van?
Nem gáz az, de attól függ, hogy milyen terepasztalt építesz. Szerintem egy csaj sem fog megszólni érte, nekem is hülye hobbijaim vannak (pl. gyógynövénykertem van stb.)
17F
az de laza :D
lány vagyok...
szerintem az nem gáz :)
sőt érdekes, egyedi...
És?
Az szerintem sokkal gázabb lenne,ha barbikkal játszanál..:D
Meg szerintem ez nem is gáz hobbi:/
Legalább valami értelmeset is csinálsz szabadidődben nem csak a gép előtt ülsz:)
Mellesleg a pasival járok majd és nem a hobbijával szóval felőlem szabadidejében mindenki azt csinál amit szeretne:)
16/l
Köszi! :)
Nem vagyok Sanyi. :D
Ez mióta gáz hobbi? Semmi gond nincs vele, sőt számomra kimondottan imponáló, ha tud valamiért lelkesedni. :) Ráadásul a terepasztalok szépek és jópofák tudnak lenni, hogy lány létemre még én is szívesen elnézegetem őket. :)
19/l
Nem gáz szerintem. Én brutálisabb hobbival vagyok megáldva, és nem is igazán szoktam elmondani a csajoknak... :D
(minden emberben keresem a hazugságot... (és a hazugság okát) az élete célját, motivációját, és erre minden lehetséges eszközt felhasználok. Kínos helyzetek, témák, nonverbális jelek, stb. Szóval amolyan "elemzően" tekintek mindenkire, és ezt, ha tudnák az elején, nem is mernének velem beszélgetni, mert hamar "beléjük látok".
A te hobbid egészséges! :) 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!