Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mennyire érdekel / befolyásol, hogy a pasinak mennyi pénze van?

Figyelt kérdés
tudom lesznek olyanok akik írják hogy "engem nem a pénz érdekel" meg hogy "a pénz nemfontos" de hadjuk ezt a süket dumát ŐSZINTÉN ki mekkora ribi?
2013. júl. 27. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira fontos csak nekem, h ne én tartsam már el őt, hanem mind a ketten adjunk bele a rezsibe meg ne otthon üljünk mert "spórolunk".
2013. júl. 27. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a legnagyobb ribi. Megvédem a csajokat. A számom 0620429...
2013. júl. 27. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem van házam, autóm, pénzem. De ha le akarok szólítani egy lányt mégse kezdhetek ezekkel. :)

25F

2013. júl. 27. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
pedig lehet a legjobb csajozós duma lenne
2013. júl. 27. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenkit befolyásol. De inkább olyan szinten, hogy az tényleg elég kiábrándító, ha azért nem tudunk elmenni egy moziba se, mert nincs rá pénze.

Nyilván kényelmesebb, ha több van. Mert mondjuk ha nyaralni megyünk, egyszerűbb levinni a cuccokat a garázsig, aztán a légkondis kocsiban utazni, mint kimenni az állomásra a dögmelegben, és menetrendhez alkalmazkodni.

De nem ez alapján választ az ember. Legalábbis a nagy többség. Főleg hogy egyébként az anyagi helyzet is olyan, hogy nincs rá garancia a jövőre nézve. Simán lehet, hogy a pénzes csávó belebukik egy bizniszbe, a "nempénzes" meg kap esetleg egy olyan ajánlatot, ami után pénzessé válik. Szóval elég buta is, aki ez alapján választ.

2013. júl. 27. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

ha van egy sportkocsid, medencéd a kertben, és egy méretes kolbászod, ezekbe mind beleülök, de csak ebben a sorrendben.

én kb ezt szoktam mondani, a pénzükkel kérkedő pasiknak.

32N

2013. júl. 27. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
De mondom, szerintem egy kapcsolat elején kb semmit nem számít, max abban hogy minden randin fizetős helyre tudtok menni. Ahhoz viszont nem kell akkora pénzmennyiség mint amire te gondoltál szerintem. :D
2013. júl. 27. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!