Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy többnyire...

Miért van az, hogy többnyire épp a szép, vonzó lányok szemeznek velem, amikor én ronda fiúk közé tartozom?

Figyelt kérdés
Ne aggódjatok lányok, én ezt sosem fogom fel úgy, hogy tetszenék nektek, ennél több eszem van. Csak kiváncsi vagyok miért akarnak megtéveszteni időnként kifejezetten szép lányok, persze van, akinek nem szépek, mert vannak ilyen átlagos kinézetű, szolíd lányok is köztük, ilyen tanulós típusnak kinézők is például.

2013. szept. 3. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha szemeznek veled, akkor miért nem próbálkozol? Szerintem csak bebeszéled magadnak, hogy ronda vagy. Nálam is ez volt a gond, de kinőttem. Csak lazán, tartsd magad jóképűnek és akkor másképp áll hozzád mindenki!
2013. okt. 26. 13:39
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, nagyon sok lány nevezett már rondának.
2013. okt. 26. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!