Gátlásos fiú vagyok, hogyan tudnék ezen változtatni?
Az a bajom, hogy ha egy lánnyal úgy a városban ismerkedem meg, hogy előtte nem beszéltünk neten, akkor nem tudom magamat adni, túlságosan jó fiú vagyok, meg illemtudó és távolságtartó. Emiatt érthető, ha a csaj ne vonzódik hozzám, ezért nem is szoktam leszólítani már lányokat az utcán vagy akárhol, ellenben neten meg, ha kezdeményezek ott úgy beindítom a casjokat, hogy aztán talin eddig csók legalább összejött, ha én akartam. Valahogy nem értem miért nem tudok egy városban megismert lánnyal ugyanolyan pimasz, huncut, humoros lenni, mint a netes csajokkal, akiknél ott kezdeményezek neten elősör és nem a városban. :/
Annyira sok a cuki csaj, de nem merek odamenni sem hozzájuk, mert félek, hogy durván lealáznak vagy elutasítanak, meg, ha sikerül is beszélni, valahogy túl jó vagyok és nem olyan, mint neten, nem azt a sikeres énemet adom nekik. Lényegében nem látják milyen perverz meg humoros, jó fej vagyok meg pimasz. Pedig erre buknak a csajok, nem a jó fiúkra, akik tök merevek.
van értelme véletlenszerű lányokat leszólítani az utcán?
lett ilyenből valaha valami jó?
(tényleg érdekelne és itt volt a remek alkalom, hogy megkérdezzem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!