Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jelent valamit hogy bejelölt...

Jelent valamit hogy bejelölt ismerősnek egy srác aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Annyira nem ismerem, 2-3 alkalommal találkoztunk, 2-szer nem si beszélgettünk csak "szia-szia" a 3.-nál már azért pár mondatot váltottunk. Nekem nagyon tetszik egy a srác, és szerintem ezt tudja is. Kiderítette a nevem és bejelölt ismerősnek, de nem írt nekem semmit. Lehet nála esélyem? Vagy ez semmit sem jelent? 400 valamennyi ismerőse van...
2013. aug. 28. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Az mondjuk érdekes, hogy bejelöl és nem ír semmit... Lehet hogy nagyon nyeregben érzi magát és azt várja, hogy te hajts rá de ez elég gáz :) 23/F
2013. aug. 28. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
ha annyira tetszik és már beszéltetek is akkor te is ráírhatnál,ezzel nem veszítesz semmit, lehet hogy ő is erre vár
2013. aug. 28. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet,hogy nem akar túl hamar közeledni,előbb kíváncsi rá,hogy mit csinálsz,hogyan reagálsz dolgokra stb..
2013. aug. 28. 11:08
 4/8 anonim válasza:
majd beakasztja a lompost es tudni fogod miert nem beszelgetet...
2013. aug. 28. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Most azért mert valaki bejelöl még nem azt jelenti, hogy akar is tőled valamit :S Tőlem egy ismerősöm kérdeztem meg egy lánynak a nevét, azért, hogy bejelölhesse ismerősnek, semmi több...
2013. aug. 28. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerinted írnia kellett volna nekem ha tetszenék neki? Vagy úgy általánosságban ha annyira nem ismerjük egymást, akkor is kellett volna?

Na jó mondjuk én írtam neki mikor visszaigazoltam hogy "Te az vagy akire gondolok?" (mintha nem tudnám, mert már előtte 2 héttel is nézegettem az adatlapját, de nem jelöltem be, mondom lány létemre nem fogom bejelölni :D ) na szóval írtam neki váltottunk pár levelet. Aranyos volt, vicceske stb. azt írta örül hogy "beszéltünk" és reméli tudunk még dumálni majd valamikor egymással. De azóta sem történt semmi....1 hete leveleztünk.

22/L

2013. aug. 28. 11:10
 7/8 anonim ***** válasza:
persze ha bejelölt akkor bejössz neki és szerintem csak nem mer rádírni,,veszett fejsze nyele
2013. aug. 28. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem történt akkor nem is fog a részéről, ha te meg akarsz valamit akkor közöld vele...
2013. aug. 28. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!