Csajok nektek tényleg bejön, ha egy fiú dohányzik?
Figyelt kérdés
Tetszik, ha odamegy hozzátok tüzet kérni? Nem rólam van szó, én nem dohányzom. 16/F2013. aug. 27. 01:15
11/17 anonim válasza:
Nem, nem jön be a csajoknak. De akkor mi lenne ha a többségnek bejönne? Akkor is ott lenne a kisebbség, akik normálisak. Neked nem a többségre kell koncentrálnod hanem csak arra aki bejön és szimpi.
13/17 anonim válasza:
Én dohányzom, és azt kell hogy mondjam, teljesen mindegy, nem vonzó és nem taszító az sem, ha cigizik, az sem, ha nem. A 15-16 éves lányoknál jobban el tudom képzelni, hogy imponál.
21l
14/17 anonim válasza:
Barátnőm megveti a dohányosokat, mégis együtt vagyunk. Megbeszéltük, hogy a közelében, illetve a randi előtti két órában nem gyújtok rá, igy nem érzi rajtam, és nem zavarja. Az intelligens emberek képesek megoldani a problémákat, a hülyék meg nyavajognak rajta :)
22F
15/17 anonim válasza:
en szemely szerint imadom ha cigizik :) en nem cigizek
16/17 anonim válasza:
matek órán nem a szinusz meg a koszinusz tételt kéne oktatni, hanem helyette bevezetni,
-etikett órát
-illemtan órát
-viselkedés elmélet órát
17/17 anonim válasza:
miért kéne bevezetni? A szülő dolga, hogy ilyenekre nevelje a gyerekét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!