Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok nektek tényleg bejön,...

Csajok nektek tényleg bejön, ha egy fiú dohányzik?

Figyelt kérdés
Tetszik, ha odamegy hozzátok tüzet kérni? Nem rólam van szó, én nem dohányzom. 16/F

2013. aug. 27. 01:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Te sem álltál sorba, mikor az észt osztották..
2013. aug. 27. 01:16
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
elég gáz ez a mai társadalom komolyan mondom, elkezdődhetne már az iskola nektek...
2013. aug. 27. 01:18
 3/17 WikcsyhhWokOsztTső ***** válasza:
100%
A nyilvánvaló egészségkárosító hatása és szaga miatt ki nem állhatom, vagyis megcáfolom az állításodat!
2013. aug. 27. 01:19
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem a '80-as évek.

Manapság egyáltalán nem menő, ha valaki bagózik. Inkább szánalmas, mert megmutatja, hogy mennyire nincs valakinek akaratereje.

5/17 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem...szerintem tiszta undorító szokás, undorodom a cigi szagától...azt se csípem, amikor a közelemben idegenek dohányoznak, de annál már csak az lenne rosszabb, ha a barátomon is azt kellene éreznem állandóan...
 6/17 anonim ***** válasza:

Max a dohányos lányoknál, akik nem dohányoznak, azoknak meg kifejezetten taszító.

Engem nem zavar, ha valaki nem úgy néz ki, mint Brad Pitt, de nálam a dohányzás kizáró ok.

2013. aug. 27. 01:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Miért kell leszólni? Én is pont ezt gondolom, csak gondoltam megkérdezlek titeket. Nálam is kizáró ok, ha dohányzik egy lány.
2013. aug. 27. 01:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát ha lehet válaszani akkor inkább nemcigis pasit keresek bár nem ezen múlik a dolog :D
2013. aug. 27. 01:26
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból lehet jó pont, hogy aki ma Magyarországon megteheti, hogy rendszeresen dohányozzon, az vagy nagyon gazdag, vagy nagyon hülye, a merészebb lányok kipróbálják, melyik az igaz.
2013. aug. 27. 01:51
 10/17 anonim ***** válasza:
Önmagában attól nem, aki vonz azt csak vonzóbbá teszi, aki nem annál hidegen hagy.
2013. aug. 27. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!