Miért annyira fontos a d*gás?
Figyelt kérdés
Természetesen egy normálisan működő kapcsolathoz elengedhetetlen a jó szex, de az ismerkedés során hova tűntek a normális emberi értékek? Vagy az, hogy csak megakard ismerni a másikat? Miért nem udvarolnak már a férfiak??2013. aug. 27. 01:12
21/26 Noydra válasza:
14-es,19-es van igazság az írásaidban.
13-as te pedig szörnyen túlbonyolítod az ismerkedés témát :)
22/26 viktor123456 válasza:
vissZafordítva a kérdést? Miért anniyra fontos megismerni a másikat? Miért annyira fontos a normális emberi érték? Miért annyira fontos az udvarlás? :-)
23/26 A kérdező kommentje:
Viktor....szerintem erre nem kell valaszoljak...egyertelmu a valasz. :)
2013. aug. 27. 10:17
24/26 anonim válasza:
Sajnos ma már ritka a rendes udvarló:/
25/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon.. :(
2013. aug. 27. 16:03
26/26 anonim válasza:
Te teljesen retardált vagy? Deákék még kupibajártak, akkor is ha 10 éhes száj várta őket otthon... Én szívesen dumálok, udvarolok, alszok együtt, stb. De imádom azt is ha a nő nem bírja ki és rám veti magát, vagy rávethetem magam csak úgy. nincs ebben semmi para. Aki ezt nem érti meg az fél tőle, és rossz dolognak tartja...
Nem éreztél még olyat, hogy egy pillantás ,vagy gesztus többet ért valakivel, mint mással egy évnyi beszélgetés? túl fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!