Miért annyira fontos a d*gás?
Azért mert a nők egy része már elkurvult és a pasik megszokták h nem kell udvarolni a szexért.
Ezért nincs.
Tettem fel egy kérdést pár hete, némileg kapcsolódik ide. Ebben a véleményem is megtalálható. Bemásolom:
Rögtön kimutatni vagy nem kimutatni? Akkor hogy is van ez lányok?
Erről a kérdésről már annyi szembemenő véleményt hallottam, hogy komolyan érdekel.
Tehát ti, lányok, mit preferáltok inkább? Ha egy fiú/férfi a megismerés kezdetén azonnal kimutatja, hogy márpedig titeket érdekel mint nő, vagy kényelmesebb nektek, ha inkább csak barátkozás, ismerkedés megy, mintha nem is akarna semmi többet tőletek.
Vannak akik azt mondják, gáznak tartják ha valaki a megismeréstől azonnal elkezdi a nyomulást. A legtöbb érv az, hogy egy ilyen férfinek szinte mindegy, hogy ki csak legyen valaki.
De a másik esetben meg sokszor hallom azt, hogy ilyenkor a nőknek soha nem fog leesni, hogy akarnak tőle valamit.
Ha meg esetleg valaki a két véglet között próbál megtalálni egy utat, azok megkapják a bizonytalan, tutyimutyi férfi jelzőt.
Vagy túlbonyolítom a dolgot ? Ha valakinél érzitek a szimpátiát, ott az azonnali közeledést elfogadjátok és csak ellenkező esetben vagytok visszautasítóak ?
Örülnék néhány átgondolt, jól felépített, kimerítő válasznak. Ha lehet életkort is írjatok.
Én is ilyen vagyok és pontosan azt hiányolom amit te. Egyszer volt egy ilyen lány akivel ezt végigjátszottam de elég rosszul sült el a vége több ok miatt is. Akkor rengeteg darabra tört a szívem és azóta is ragasztgatom. Nem jó dolog ám túl sokat játszani a tűzzel, mert könnyen megég az ember. Én már 2x megégtem és ezek maradandó sérülések. Sokkal könnyebb megd.gni valakit. Ott nincsenek érzések meg szeretet, lélek és hasonlók, max. fizikai érzések. De azt sem hagyhatjuk szem elől, hogy a mai lányok nagy részének egy bika kell de nem tudom miért. Vagy a sármos pasi aki "minden nő álma" legalábbis a reklámok szerint. Csakhogy ez a pasi, mivel szinte bárkit megkaphat, él is a lehetőséggel. De ezt csakis magunknak köszönhetjük és a helyzet egyre rosszabb, mert már a zenei klipekben, a reklámokban és a termékek csomagolásain szexuális tartalom van és a mai fiatalokat arra nevelik. Szerintem ez valamiféle drog is, hogy ha nincs aki szeressen, nincsenek igazi barátaid mert mindenki hazug körülötted akkor legalább dugj meg mindenkit. Mert hiába van sok pénzed, az mégsem elég, nem teszi boldoggá az embert. Szerintem ez egyértelmű. Azt mondta egy gazdag ismerősöm, hogy ha sok pénzed van, bármit megkaphatsz, bármelyik nőt. De nem. Családot és szeretetet nem kaphatsz a pénzért. Azt kérdezte tőlünk, hogy ha választhatnánk a sok pénz vagy egy ideális barátnő között, akkor melyiket választanánk? Én gondolkodás nélkül a másodikat választottam, de a többiek nagy része is, max. egy kicsit gondolkodtak. Ez nem jó így. Az a fajta szex amit az emberek többsége csinál kb. egy fogmosással ér fel vagy nem akarok csúnyát mondani de egy kakilással. Ez nem így megy, az állatok így szaporodnak igen és a kutyáim is így csinálják, de az embernek van lelke, vannak érzései és létezik egy bizalom szavunk és egy tisztelet nevű is, amikor is tisztelem a másikat és nagyra becsülöm amiért megosztja velem a testét és bízom benne amikor átadom magam neki. Aztán amikor eggyé válunk akkor... nem írom tovább. Szerintem aki eddig eljutott az már tudja miről beszélek, aki nem, annak meg úgyis mindegy.
Ezt amúgy sem lehet szavakkal elmagyarázni, csak kerülgetni lehet a témát. Abban biztos vagyok, hogy akár fiúról, akár lányról van szó, de ha talál egy olyan párt az illető akivel a szex nem csak szimpla dugás, hanem közben szinte meghal és ujjászületik és olyat képesek adni egymásnak, amire itt szavakat nem nagyon találok... na akkor ők együtt is maradnak, mert valószínűleg úgy jutottak el odáig, hogy előtte fokozatosan kialakult köztük egy nagyon mély lelki kapcsolat. Ezt lehet szerelemnek is nevezni.
Ez a szerelem nem az a szerelem, amit hazudik a fiú a lánynak, hogy megd.ghassa vagy amit a lány hazudik a fiúnak, hogy ne kelljen neki elmondani, hogy csak sajnálatból vagy a pénzéért vagy egyéb más okból van vele. Nem. Ez igazi szerelem, őszinte és nagyon mélyről jövő. Egész életemben 1x volt ilyen érzésem valaki iránt. Fogalmam sincs, hogy valaha még átélem-e ezt újra. De az biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni :)
Nem vagyok még olyan vészesen öreg :D
Csak 23 éves
14-es vagyok és nem a 13-as :)
Én azért még valamennyire bízom a fiatalabb korosztályban, mert ismerek néhány embert szerencsére akik még hordozzák a fényt. Persze ha körülnéz az ember, akkor elég nagy a sötétség a fejekben, de mivel ez kevésbé szól a lexikális tudásról és a hétköznapi élethez sincs elvileg sok köze, talán minden embert rá lehet vezetni.
Tudjátok mi jutott eszembe erről? Orwell 1984 c. könyve, amiben gondolatrendőrség volt és ahol nem szavakat szüntettek meg mesterségesen és másik szavak értelmét megváltoztatták. Azért, hogy az embereket minél könnyebben lehessen befolyásolni. Szerintem a jelenlegi helyzet azért van így, mert valakinek érdeke.
Nem szeretnék nagy találgatásokba bocsátkozni, de van egy tippem, hogy a sok rákkeltő és káros anyag amiket élvezeti cikk néven árulnak, azoknak az a lényege, hogy fiatal korodban fizikai élvezetet nyújtson és elerelje a gondolataid. Mire megöregednél meghalsz, ezért nem kell az államnak és a többi embernek eltartani, de nem gond, mert a materialista szexista világban már kinevelődi kegy olyan fiatal réteg, akik vagy örökre megnyomorítják magukat és nem lesz gyerekük soha, ezért még többet termelhetnek (karrieristák) vagy pedig az ellenkezője lesz. Akinek nincs pénze vagy lehetősége vagy egyszerűen csak nem ismeri a módszert, azok meg sorra szülik fiatalon a gyerekeket akik szintén jó utánpótlás a rendszerben. De ez az utolsó bekezdés csak egy erősen halvány gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!