Fontos! Ez most nagyon gáz volt?
Figyelt kérdés
Tegnap városnap volt.Én öcsémmel mentem,de megláttam egy barátnőmet is lent egy másik barátjával(fiú) sétálni.Persze odahívott magukhoz,de én eléggé zavarba voltam,elkezdett könnyezni a szemem,meg gyorsan le is léptem.Tudni kell,hogy a fiú elég jól néz ki,régről ismerem is,de ennyi...
Mi lehetett utána a véleményük rólam?
A fiú nem is mert rám nézni,láttam,hogy zavarban volt,de miért?
2013. aug. 21. 10:44
1/9 anonim válasza:
Biztosan nem mert rád nézni?
Mert akkor gázvan..:/
2/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok csúnya...:P
2013. aug. 21. 10:47
3/9 Sir Sarcasm válasza:
nem volt nagyon gáz csak kicsit furán viselkedtél
fiatalok vagytok még gondolom, ezért van ilyen zavarbajövős helyzet
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is zavarban volt... Hány évesek vagytok? Lehet, hogy tetszel neki, csak ehhez tudni kéne, hogy mióta és mennyire ismeritek egymást stb.
6/9 A kérdező kommentje:
17,mind a ketten.Hát oviba együtt jártunk,barátok voltunk,de elfelejtett és én is őt,csak most kezdenek derengeni a dolgok.
2013. aug. 21. 10:56
7/9 anonim válasza:
Tetszel neki.
/Az első vagyok, félre olvastam először a kérdést :DDDD/
8/9 A kérdező kommentje:
de akkor face-n miért nem ír rám?Az ismerőse vagyok,és a legjobb barátnőm a barátja,szóva a nevemet is megtudja kérdezni..
2013. aug. 21. 11:04
9/9 anonim válasza:
:DD
Én vagyok...majd megírom privben....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!