Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Alacsony fiúk, titeket nem...

Alacsony fiúk, titeket nem idegesít, hogy a lányok nagy részeg magasabb vagy nagyobb tömegű tőletek?

Figyelt kérdés
Engem baromira idegesít, így még szép, hogy sokkal nehezebb barátnőt szereznem, hisz kb. minden második csaj magasabb vagy nagyobb súlyú tőlem és ugye mint tudjuk ösztönösen taszítónak látják a lányok a kisebb magasság vagy kisebb tömegű fiúkat. Nincs értelme tagadni ez ösztön, mint, hogy a négerek vonzóbbak a lányok számára, mint a fehérek, mert ők csodálato genetikai változatosságot hoznak az életünkbe, más testszag mellett vagy, hogy egy kigyúrt állat mellett biztonságot éreznek a lányok.

2013. aug. 24. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A magas nem jóképű pasinak 100X-or nagyobb esélye van becsajozni, mint egy 170cm-es törpének.. Nem kell ködösíteni, csak meg kell nézni a társkeresőre regisztrált nők "igényeit" 175cm a nagyon minimum.. Az alatt vissza se jeleznek neked, lehetsz akármilyen jóképű is. Az is tény, hogy egy 180cm-es nem jóvágású srácnak kb. 100x-or jobbak az esélyei mint egy 170cm-es helyes srácnak.. A magasság egy determináló faktor, sajnos nem csak a párkapcsolatban..A legjobb amikor a 155cm-es nők tömkelege utasít el a védelmi dumájukkal :), ez a szánalmas. Azt meg tudom, érteni, hogy egy velem egy magas 170cm-es nő nem akar velem kapcsolatot létesíteni, mert ott van a magassarkú.. Sajnos ez van a világ magasság-orientált. Vezető pozíciókba 90%-ba 180cm vagy ettől magasabb férfiakat vesznek, szóval 170cm-el nem sok esélyed van, csak ha protekciós vagy, vagy ha nagyon tehetséges....
2013. aug. 25. 14:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Társkereső oldalakon persze, ebben igazad van, ott én sem azt írnám ki, hogy az ideálom a 10 kiló pluszsúllyal rendelkező női egyed. De ILYEN OLDALAKON HÜLYESÉG keresni igazi párt és mikor megismerkedtem a barátnőmmel soha nem gondoltam volna, hogy járni fogok vele, mert nem az ideálom volt aztán mégis, most a nekem legkedvesebb ember a világon. A nők is így vannak ezzel, kiírják, hogy minimum 175 centi, aztán mégis mennyi 170 centis, vagy még az alatti srácnak van barátnője ( nem feltétlen modellek ezek a lányok ).
2013. aug. 25. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!